zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek
Közös akusztikus zenélésre és intim beszélgetésre hívja kedvenc díváit havonta egyszer egy-egy budapesti helyszínre Czutor Zoltán, a Nyers és a Belmondo frontembere.

 

Czutor es a Divak 1_650..jpg

 

 

A Nyers és a Belmondo frontembere első alkalommal az Anima Sound System énekesnőjét, Prieger Fannit látja vendégül október 31-én, szombaton 19 órától az Instantban. A program ingyenes. A szereplésre Pásztor Anna, Fábián Juli, Vincze Lilla, Galambos Dorina és Tarján Zsófia is igent mondott.

 

Czutor Zoltán az év elején jelentkezett pályafutása első és valószínűleg utolsó szólólemezével. A vezetéknevét viselő albumra a tőle megszokottnál is személyesebb hangvételű dalokat, afféle zenés blog bejegyzéseket válogatott az Artisjus-díjas dalszerző. Az intim, kitárulkozó szólófellépések után a Werk Akadémia tavaly végzett zenei menedzsment csoportja vetette fel, hogy érdemes lenne továbbgondolni ezeket az akusztikus koncerteket. Az ő javaslatukra született meg a Czutor és a Dívák című sorozat.

 

Czutor Zoltán havonta egyszer, mindig más budapesti helyszínen vendégül látja a hazai könnyűzenei élet egy-egy énekesnőjét. Az esteken Czutor Zoltán és az est dívája nemcsak zenél, hanem beszélget is. Mivel a hölgyek Czutor Zoltán régi barátai, sőt némelyikükkel közös dalt is készített már, feltehetően meztelenre vetkőztetik a szívüket a közönség előtt…

 

Az intim beszélgetések közben felcsendülnek a Nyers, a Belmondo és Czutor Zoltán szólóslágerei, valamint a meghívott énekesnő dalai, és természetesen közös akusztikus produkcióval is készülnek a művészek a közös kedvenceiktől.

 

 

prieger 600.jpg

 

 

 

A Czutor és a Dívák című sorozat első állomása október 31-én, szombaton 19 órakor kezdődik az Instant udvarán. A vendég Prieger Fanni, az Anima Sound System énekesnője lesz. A belépés ingyenes.

 

A folytatásban a tervek szerint Pásztor Anna (Anna & The Barbies), Vincze Lilla (Napoleon Boulevard, Fábián Juli, Galambos Dorina (Mrs.Columbo) és Tarján Zsófia (Honeybeast) lesz a vendég.

 

A Czutor és a Dívák sorozat részletei:

https://www.facebook.com/events/1647774255502578/

 

 

További részletek:

http://czutor.hu/

www.musicfashion.hu

 

Czutor: Minimál https://www.youtube.com/watch?v=zr8vhDCmDec