zenesz_logo.png



Szerkesztő-ségünkbe eljutott egy friss videoklip, melyen egy fiatal gitáros, Horváth Mihály játssza nagyon ízesen Joe Satriani egyik szerzeményét.

 

 

 

 

 

Szerkesztőségünkbe eljutott egy friss videoklip, melyen egy fiatal gitáros, Horváth Mihály játssza nagyon ízesen Joe Satriani Always With Me, Always With You című szerzeményét.

 

 

 

4_mod_350.jpg

 

 

Horváth Misi 24 éves, Budapesten él, 9 éve tanul gitározni. Először Daczi Zsolt, később Szijártó Zsolt tanítványa volt, 2012 szeptembere óta pedig Szekeres Tamás tanítja a gitározás rejtelmeire. Rendszeresen fellépett Szekeres Tamás gitársuli koncertjein.

 

Kezdetekben a klasszikus hard rock és metál zenekarok, előadók (Motörhead, Deep Purple, Iron Maiden, Judas Priest, Alice Cooper, Ozzy Osbourne, AC/DC) zenéi vonzották, később azonban megismerte Joe Satriani, valamint a Dream Theater munkásságát, akik szintén óriási hatást gyakoroltak rá. Egyre inkább érdeklődik az instrumentális rockzene iránt, feldolgozásokat készít és saját kompozíciókat is ír. A példaképek pedig csak jönnek és jönnek: Joe Satriani, Steve Vai, John Petrucci, Yngwie Malmsteen, Randy Rhoads, Marco Sfogli, Andy James, Orianthi, Lita Ford és Nita Strauss, hogy hölgyeket is említsünk.

 

Horváth Misi bár már több zenekarban előfordult, pillanatnyilag nem tartozik egyetlen bandához sem, ha céljairól kérdezzük, csak annyit válaszol, hogy minél jobb és egyedibb gitárossá és zenésszé szeretne válni. Egyelőre örül a jól sikerült felvételnek és büszke, hogy a szólósáv masterelését tanára, Szekeres Tamás készítette el.

 

Horváth Misi YouTube csatornája