ZenészmagazinBemutatjuk a Heil Sound PR 77D mikrofont

Zenészmagazin | 2018. Május 17., Csütörtök 16:00

A Heil Sound vintage megjelenésű PR 77D dinamikus mikrofonja az idei NAMM Show-n debütált.

 

Heil Sound 700.jpg

 

 

 

A Heil PR 77D kiváló hangminőségű dinamikus mikrofon, amit egyaránt ajánlanak podcast, broadcast, hangrögzítési és élő színpadi célokra. Az erősen irányított, kardioid karakterisztikájú, nagyméretű membránnal ellátott, szélessávú átvitellel rendelkező mikrofon a teljes frekvencia tartományban egyenes átvitelt biztosít.

 

Külsejét tekintve az 50-es és 60-as évek népszerű RCA mikrofonjainak vonalvezetését idézi. A kardioid kialakításnak köszönhetően tengelyen kívül 40dB-es csillapítással rendelkezik. A PR 77D mikrofon a korábbi PR77 frissített változata.

A Heil Sound PR 77D modellt egy kétállású kapcsolóval is ellátták, amely lehetővé teszi az optimális karakterisztika beállítását a beszéd és zene számára. Az egyik állásba kapcsolva 120Hz-nél -6dB-es csillapítást eredményez, ami a beszéd célú felhasználás számára ideális, a másik állásba kapcsolva pedig teljes szélessávú átvitelt eredményez (60Hz – 16kHz). A mikrofont szimmetrikus XLR kimenettel látták el és fekete vagy metál lila színben kapható.   

A mikrofon specifikációja IDE kattintva tekinthető meg:

 

A Heil Sound hazai forgalmazója az Interton Group.

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.237696 másodperc.