ZenészmagazinA Margaret Island és a Sennheiser

Zenészmagazin | 2017. Július 09., Vasárnap 14:00

Pillantás a backstage-be: milyen mikrofonokat használ a Margaret Island és milyen szempontokra kell figyelni egy mikrofon kiválasztásakor?

e965_hires 550x.jpg

 

 

Korábban már többször írtunk a Margaret Island zenekarról, interjút is közöltünk velük, ami az online felületen kívül a Zenész 201. nyomtatott számában is olvasható volt. A Sennheiser márkát, azon belül a kiváló wireless mikrofon rendszereket sem nagyon kell bemutatni olvasóinknak, hiszen számos alkalommal írtunk ezekről az eszközökről, teszteltük is őket.

 

Ezúttal egy kicsit bepillantunk a backstage-be és a kiváló produkcióhoz szükséges eszközök használatának titkaiba is. Örök téma a fülmonitor/padlómonitor használatának kérdése, erről is hallhatunk a videóban, csakúgy, mint a női énekhang erősítésének különlegességeibe.

 

 

 

 

Lábas Viki, a Margaret Island énekesnője régóta kereste azt a mikrofont, melynek hangja legközelebb áll saját elképzeléséhez. Farkas Istvánnal, a zenekar hangmérnökével jó pár mikrofont kipróbáltak keresgélésük során, mire eljutottak az eddigi legmegfelelőbb, testreszabott megoldásig.

 

Hogyan változik Viki hangszíne a különböző fellépések során, milyen elvárásoknak kell megfelelni egy eszköznek és hogyan hatott ez a választás a zenekarra? Kiderül a videóból az is, hogy mit jelent a fiatal, új generációs zenekarnak a fülmonitorozás és milyen mikrofonokkal támogatják a nagyon jó minőségű hangszerparkjukat.

 

A Sennheiser hazai forgalmazója: AudioPartner

További információk: http://hu-hu.sennheiser.com/

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom
Impresszum
Betöltés: 0.707525 másodperc.