zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Kiegészítők
Bemutatjuk a Palmer AHMCTXL kábelteszterét, ami kiválóan használható 6,3 mm jack, Speakon 4, Speakon 8, XLR 3, Midi, RJ45, S-Video, USB, DIN-8, 3,5 mm jack csatlakozókhoz.

 

AHMCTXL_1_650.jpg

 

 

Az AHMCTXL a kábelteszterek zászlóshajója és valóban univerzális eszköze mindenkinek, akinek színpad kábelezéssel van dolga.

 

Az eszköz a szokások audió csatlakozókon kívül lehetőséget kínál RJ45, S-Video, USB, 3,5 mm-es jack és 8 pólusú Speakon csatlakozókkal szerelt kábelek vizsgálatára is. Az érintkezők csatlakozását automatikus tesztciklusban, vagy manuálisan képes jelezni. Manuális üzemmódban a jobb/bal nyilakkal lépésről lépésre egyenként vizsgálható minden érintkező. A készülék alján található elemtartóban könnyen cserélhető a működéshez szükséges elem.

 

 

AHMCTXL_2_650.jpg

 

 

A praktikus fogantyúval felszerelt masszív fémház gond nélküli ellenáll a legkeményebb színpadi, vagy turné feltételeknek is. Számos funkciója ellenére kezelése egyszerű, kompakt kivitele nélkülözhetetlen eszközzé teszi egy professzionális műhelyben, és ott a helye egy jól felszerelt technikusi táskában is.

 

 

 

 AHMCTXL_3_650.jpg

 

 

 

Jellemzők:

 

Masszív fém ház
2 x AA elemmel üzemeltethető
Tesztelhető vele: 4 és 8 pólusú Speakon, XLR, jack/TRS, RCA és midi/DIN kábelek
Tesztelési lehetőség adat kábelekhez (RJ45, USB)
Optikai kijelzés
Automatikus tesztciklus

Ár:15 778 Ft (Bruttó ár, az ÁFA-t tartalmazza.

 

Hazai forgalmazó: Elimex