zenesz_logo.png



A két üzemmód, melyek közül lábkapcsolóval is választhatunk, a klasszikus brit rock hangzásvilágot, valamint a ma divatos amerikai high-gain zúzást idézi.

 

Victory-The-Kraken_700.jpg

 

 

 

A brit Victory Amps folytatja erősítő kínálata bővítését, ezúttal a VX The Kraken 50 wattos high-gain fejet mutatta be. Az erősítő teljesítménye 50 wattról 15, 9 és 2 wattra csökkenthető, ami stúdióban, otthon, klubokban, vagy akár nagyobb színpadokon is jól használhatóvá varázsolja ezt a kis szürke dobozt. A VX The Kraken-ben 4 db 12AX7 előerősítőcső és 2 db 6L6 végcső dolgozik.

 

A két üzemmód, melyek közül lábkapcsolóval is választhatunk, a klasszikus brit rock hangzásvilágot, valamint a ma divatos amerikai high-gain zúzást idézi. További hasznos képesség a szintén lábkapcsolóval váltható Master Volume állítási lehetőség, mellyel két különböző hangerő szintű csatornát használhatunk felváltva. A csatornákhoz két különböző Gain szintet is beállíthatunk és ezek között is válthatunk lábkapcsolóval. A felsoroltakon túl az effekt hurok is ki- és bekapcsolható lábkapcsoló segítségével. És még egy extra: egy Bass Focus kapcsolót is találunk a hátsó panelen, mellyel a feszesebb, konkrétabb és a lazább, hosszabban rezonáló mély frekvenciák között ingázhatunk.

 

 

Victory-VXH_rearpanel_700.jpg

 

 

 

Az itt leírtakból is kitűnik, hogy nem egy átlagos csöves fejről beszélünk… Ez a rengeteg szolgáltatás egy mindössze 342 mm x 185 mm x 185 mm (szélesség x magasság x mélység) méretű dobozban elfér, igaz, hogy a súlya 8,2 kg, de végül is csak egy full csöves erősítőről van szó, ráadásul a gyártó egy párnázott hordtáskát is ad az erősítőhöz, melynek tájékoztató ára 439 900 forint.

 

 

Bővebben: Victory