zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Technika
Az ESP Custom Shop több mint 80 gitárt és basszusgitárt fog kiállítani a 2015-ös NAMM Show-n.

 

ESP CS_700_o.jpg

 

 

 

 

Az ESP Guitars 2015-ben ünnepli fennállásának 40 éves évfordulóját. Az ünnep kiváló alkalom a cég számára, hogy, hogy ráirányítsa a figyelmet az ESP Custom Shop munkájára. Ezzel magyarázható, hogy a január végén megrendezésre kerülő NAMM Show-n több mint 80, kézzel gyártott egyedi hangszert állít ki az ESP.

 

 

esp_exhib2015_mystiquestr_700.jpg

 

 

„A NAMM Show-n minden évben a Custom Shop műhelyéből kikerülő modellek vonzzák talán a legnagyobb tömeget az ESP standjához.” – mondta Matt Masciandaro a cég elnök-vezérigazgatója. Hogy még inkább megismertessük a látogatókkal azt a hihetetlen mesterségbeli tudást, melyet a custom shop hangszerkészítő mesterei képviselnek, idén egy teljesen külön kiállítási termet szentelünk ezeknek az egyedi csúcskategóriás hangszereknek.”

 

 

 

esp_exhib2015_streamhollow_700.jpg

 

 

Az ESP különleges kiállítási modelljei izgalmasan ötvözik a formát és a funkcionalitást. Minden egyes hangszer igazi műalkotás, de egyben a legkiválóbb tulajdonságokkal felruházott hangszer is, amelyet a legjobb minőségű anyagokból és alkatrészekből építettek. Mindegyik modellt kézzel készítették az ESP Custom Shop tokiói műhelyében, több hangszernél ritkán használt anyagokkal és bonyolult berakásokkal is találkozhatunk.

 

 

 

esp_exhib2015_streamjapanese_700.jpg

 

 

 

Amíg a legtöbb custom shop modell általában a megrendelő elképzelései és leírása alapján készül, addig ezeket a kiállítási darabokat a műhely hangszerkészítői tervezték. A különleges gitárok és basszusgitárok az ESP hivatalos forgalmazói útján lesznek elérhetők. Mindegyik hangszerből csak egyetlen egy darab készül, vagyis a forgalmazóknak napi kapcsolatban kell lenniük a kiskereskedőkkel, hogy rendeléseiket mielőbb leadhassák…

 

 

 esp_exhib2015_mystique7titanmetal_700.jpg

 

 

 

További információk, további fotókkal hamarosan az ESP oldalán, de addig is érdemes ide klikkelni, ha egy érdekes videót szeretnél a Custom Shop munkájáról látni.

 

A kiállítási Custom Shop modellek galériája: klikk ide 

 

Az ESP gitárok európai és hazai forgalmazója: SoundService