zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Technika
Az elmúlt 35 évben az MTD (Michael Tobias Design) neve a kiemelkedő minőségű és egyedi tervezésű basszus modellekkel forrt össze.

 

 

 

MTD-Kingston-Saratoga-Deluxe-Jazz-Bass-4-string-620x201.jpg

 

 

 

Az elmúlt 35 évben Michael Tobias neve a kiemelkedő minőségű és egyedi tervezésű basszus modelljeivel forrt össze. Számos technikai és formai újítása ma már állandó jellemzője a sorozatban gyártott Kingston basszusoknak és gitároknak. Tobias számára mindig is rendkívül fontos volt, hogy újításai elérhető áron jussanak el minden zenészhez. Hangszerein kivételesen könnyű játszani, megszólalásuk egyedülálló. Az MTD basszusokon ergonómiailag optimalizált formák jelennek meg, még a hosszantartó játék és gyakorlás esetén is kényelmesek. További fontosabb jellemzői az MTD hangszereknek a Buzz-Feiten hangolókulcsok, a Mike által tervezett hangszedők, valamint az olyan húrláb megoldások, amelyekkel általában csak sokkal drágább hangszereken találkozhatunk.

 

 MTD-Kingston-Saratoga-Deluxe-Jazz-Bass-5-string-620x201.jpg

 

 

 

 

Az MTD Kingston új Saratoga Deluxe Jazz Bass modellek premierje a 2015-ös téli NAMM Show-n lesz, a kaliforniai Anaheimben. A Saratoga Deluxe aktív és passzív üzemmódban egyaránt használható, háromsávos EQ szekciója kikapcsolható. Minden fentebb felsorolt ergonómiai tulajdonság jellemző rá, így a nagyobb játékkomfort és a jobb balansz érdekében teste domborított, az aszimmetrikus profilú nyak a gyorsabb játékot szolgálja.

 

A basszusgitárok három különböző lakkozással készülnek – a limitált mennyiségű Satin Honey Burst, valamint Satin Dark Cherry Burst és Gloss Transparent Black. A gitárokra MTD hangszedőket szereltek, de opcionálisan Bartolini hangszedőkkel is kaphatók lesznek.

 

 

 

MTD Kingston Saratoga Deluxe Jazz Bass 

 

Kivitel: négy- és öthúros
Nyak: juharfa
Nyakprofil: aszimmetrikus
Fogólap: juhar, vagy rózsafa
Hangszedők: MTD Kingston, opcionálisan Bartolini
Lakkozás: Satin Honey Burst, Satin Dark Cherry Burst, Gloss Transparent Black
Ár: 999 dollártól

 

Bővebben: MTD Kingston