zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Technika
A Sterling by Music Man (SBMM) alelnöke rövid hírben jelezte új, a 2015-ös JP60-MGR John Petrucci gitár megjelenését.

 

620 version.jpg

 

 

Az amerikai Music Man gitárokat olyan nagyságok használják, mint Steve Lukather (Toto), vagy John Petrucci (Dream Theater), és ez feltehetőleg nem véletlen. Sterling by Music Man márkanéven népszerű Music Man gitárokat forgalmaz elérhető áron az SBMM.

 

Akik esetleg olvassák az angol nyelvű Ernie Ball fórumot, már értesülhettek a Sterling by Music Man alelnökének, Brian Martinnak a posztjából, hogy 2015 elején JP60-MGR (Mystic Green) néven új John Petrucci modellt hoz ki az SBMM.

 

Ez az első Chameleon lakkozású SBMM gitárunk, a színt maga John Petrucci választotta ki, még az év első felében, két Dream Theater turné között. Talán szükségtelen mondani, hogy már régóta a Mystic Dream a legkedveltebb szín az SBMM gitárok között, és hosszasan keresgéltük azt a lakkozást, ami legalább ilyen sikeres lehetne. John személyesen választotta ki ezt a Mystic Green fantázianevű színt, a neki elküldött mintákból.

 

Ezt a színt csak a JP60-as gitároknál fogjuk alkalmazni, az új modell január végén kerül a boltokba, 619 USD kiskereskedelmi áron.” – írta posztjában az SBMM alelnöke.

 

Az új hangszerről egyelőre csak egy kép áll rendelkezésre, a 2014-es és korábbi SBMM John Petrucci modellek itt tekinthetőek meg.

 

 

Az újabb információk érkezéséig lazításként egy Dream Theater videó...

 

 

 

 

A Sterling by Music Man weboldala: SBMM