zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Technika
Már csak egy hét van hátra az idei Interton Egyetem rendezvényig, ám még nem késő regisztrálni! A részvétel ingyenes!

 

tm700.jpg

 

 

Már csak egy hét van hátra az idei Interton Egyetem rendezvényig, ám még nem késő regisztrálni! A részvétel ingyenes! Kedvcsinálóként megmutatjuk a programtervet, mely ide kattintva érhető el.

 

Miért érdemes eljönni? Azért, mert a résztvevők olyan hasznosítható tudással gazdagodnak, melyet azonnal kamatoztatni tudnak. Magyarországon nincs még egy olyan rendezvény, mely az érintett témakörrel kapcsolatban ennyire átfogó tudást adna a résztvevőknek.

 

Csemegeként Közép-Európában az elsők között mutatjuk be a d&b audiotechnik Y line array rendszerét, koncertkörülmények között mutatkozik be a QSC TouchMix érintőképernyős digitális keverőpult, zenekari beállással együtt, és A/B teszteljük a QSC aktív hangsugárzókat. Megmutatjuk, miért számít mérföldkőnek a QSC PLD és CXD erősítő, és hogyan aknázható ki a tudásuk, illetve elsőként itt ejtünk szót a QSC vadonatúj erősítő családjáról, a GXD sorozatról.

 

 

truss700.jpg

 

 

Beszélünk a truss rendszereket érintő új szabályozásokról és bemutatjuk az Eurotruss új, kedvező ár-érték arányú színpadelemeit. Mélyrehatóan tanulmányozzuk a line array rendszerek működési elvét, bemutatjuk a Keleti pályaudvar új hangrendszerének eszközeit és néhány kulisszatitkot is elárulunk róla. Megmutatjuk, mire számíthatnak a hangtechnikusok az UHF tartományt érintő használható sáv zsugorodását illetően.

 

 

 

 vilĂĄgitĂĄs700.jpg

 

 

 

A színpadi világítástechnikát is kivesézzük, illetve az akusztikai tervezéssel kapcsolatban is láthatnak előadást az érdeklődők. A rendezvény kedvéért hazánkba látogat a Yamaha egyik mérnöke is, akivel a szünetekben beszélgethetnek majd a résztvevők az újdonságokkal kapcsolatban.

 

És még ennél is több érdekesség várható az idei Interton Egyetemen! Az előadások kizárólag a rendezvényen tekinthetőek meg, a későbbiekben nem kerülnek publikálásra az interneten.

 

Ne maradj le róluk, REGISZTRÁLJ!

Aki ott van, ott van...

 

Programok, részletek: KLIKK IDE! 

Facebook oldal

 

 

Helyszín: Barba Negra Music Club
1117 Budapest Prielle Kornélia utca 4.
Időpont: 2014. november 25-26.