zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Technika
Magyarországon először a Hotel Marriottban október végén megtartott Hifi Show-n mutatták be a Sennheiser URBANITE fejhallgatóját, mely a nagyvárosi stílus új hangzását tudja és útközben is intenzív klubhangulatot felidéző basszussal ajándékoz meg.

 

b4rz _700.jpg

 

 

Az audio specialista új mobil fejhallgató sorozata – a fülre fekvő URBANITE és a kagylós URBANITE XL – erőteljes basszussal szolgál, de a Sennheiser kompromisszumokat nem ismerő audio szakértelmével karöltve, ami kivételes tisztaságot biztosít a teljes frekvenciaspektrumban.


„A Sennheiser URBANITE fejhallgatók célcsoportja az ezredfordulós generáció, amely magasabb szintű tudással és igényekkel rendelkezik. Ezek a fiatalok a keményebb hangzást kedvelik és szeretnek jól kinézni, miközben tudatos fogyasztók is, akik a minőséget illetően nem ismernek kompromisszumot. Basszushangzásra vágynak, de jó minőségűre. A Sennheiser URBANITE ezekre az igényekre válaszol” – mondta Tim Voelker, a Sennheiser Communications A/S értékesítési és marketing igazgatója. „Mi egy olyan friss és új dolgot hozunk, amely találkozik ennek a céltudatos közönségnek az igényeivel, idén ősszel pedig egy izgalmas közösségi média kampányon keresztül népszerűsítjük az URBANITE sorozatot Kényeztesd a füled címmel.”

 

 

URBANITE_RAINBOW-SIDE_700.jpg

 

Sennheiser Urbanite

 

 

 

A Sennheiser URBANITE sorozat olyan fejhallgató család, amely rendkívül masszív, minthogy tartós, kiváló minőségű alapanyagokat és fém alkotóelemeket tartalmaz, melyek használata – a hangzás mellett – kiemelik a sorozat modelljeit a többi divatos fejhallgató közül. A hordozhatóságot elősegítő, egyedi összehajtási technikának köszönhetően a Sennheiser URBANITE igazán készen áll az utcai életvitelre.
 
Az URBANITE sorozat modelljei – vezetékbe épített távszabályzójuknak és mikrofonjuknak köszönhetően – kiváló megoldást jelentenek az útközbeni kapcsolattartáshoz. Az Apple iOS készülékekhez vagy Windows és Android alapú eszközökhöz (pl. Samsung Galaxy) tervezett dedikált változatok használatával könnyedén kezelheted telefonhívásaidat vagy vezérelheted zenéidet okostelefonodon és táblagépeden.

 

A színválaszték széleskörű, közöttük fekete és farmerkék az Android és Samsung készülékekhez tervezett modellek mindegyikénél, az iOS URBANITE modelleknél homok, piros-fekete és szilvakék, míg az iOS URBANITE XL modelleknél homok, piros-fekete és olivazöld. A rozsdamentes acél csuklópántok feltűnő, nagyvárosi megjelenést kölcsönöznek a színben hozzáillő szövettel bevont fejpánttal rendelkező, trendi konstrukciónak. Mindamellett a prémium minőségű csuklópántokon és az erős alumínium csúszkákon alkalmazott fém, gondoskodik a fejhallgatók hosszú élettartamáról.

 

 

URBANITE_XL_RAINBOW_SIDE_700.jpg

 

Sennheiser Urbanite XL

 

 

A masszív csúszkák és csuklópántok mellett fontos jellemzők a szuper-puha fülpárnák, melyek tökéletesen kívül tartják a külső zajt és hosszú ideig tartó zenehallgatás esetén is nagyszerű kényelmet biztosítanak. A Sennheiser URBANITE XL pedig nagyobb fülpárnáinak köszönhetően még fokozottabb kényelmet kínál.

 

Az Urbanite fejhallgatókat biztonságos tárolást biztosító, puha tartótokkal és 2 éves nemzetközi garanciával forgalmazzák.

 

Műszaki jellemzők: URBANITE,  URBANITE XL

 

Hazai forgalmazó: www.audiopartner.hu