zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Technika
Olvasóink megismerhetik az Interton Labor programját, az Eurotruss kiváló ár-érték aránnyal rendelkező színpadelemeit, illetve betekintést nyerhetnek a Nagyerdei Stadion audiovizuális rendszerébe!

 

 

 Az Interton Labor programja 700.jpg

 

 

Az Interton Labor programja

 

Az már köztudott, hogy az Interton Laborban bemutatjuk többek között a QSC TouchMix érintőképernyős digitális keverőpultot, illetve a d&b audiotechnik D80 erősítőt is. Most azonban közzétesszük a pontos programtervet, mely ide kattintva tekinthető meg.

 

Szeretettel várunk mindenkit!

 

 

 

 


 

2x1_vagott_400_hosszu_crop.jpg

 

Kedvező árfekvésű színpadelemek az Eurotruss-tól

 

A Holland Eurotruss a világ vezető truss gyártói közé tartozik. Nemrég új termékpalettával jelentkeztek, mellyel a színpadelemek világát célozták meg. Méghozzá nem is rosszul, hiszen ár-érték arányban kiemelkedő terméket alkottak!

 

Bővebb információért kattints ide!

 

 

 

 

 

 

 

DSC_0794_400.jpg

 

A felújított Nagyerdei Stadion audiovizuális rendszerét az Interton tervezte és telepítette Debrecenben.

 


A felújított Nagyerdei Stadion audiovizuális rendszerét az Interton tervezte és telepítette Debrecenben. A város nevét hallva az embernek rengeteg dolog eszébe jut, kezdve Nyilas Misitől egészen a virágkarneválig. Nemrég egy újabb ikonikus elemmel bővült a lista, hiszen átadásra került a felújított Nagyerdei Stadion, melynek audiovizuális rendszerét az Interton tervezte és telepítette.

 

A cikk folytatásához kattints ide!

 

 

Forrás: Interton