zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Technika
Ha az első tanítási nap után a gyerek úgy döntene, hogy lehetőleg még ebben az évben, metál isten szeretne lenni, az LTD segít, hogy az elhatározása ne döntse anyagi csődbe a családot.

 

 

Az LTD négy gitár és egy basszusgitár csomagot kínál, melyek mindegyikében egy elektromos gitár, egy kombó erősítő, egy kromatikus hangológép, 3 méter gitárkábel, gitárheveder, puhatok valamint pengetők találhatók, és mindez kevesebb, mint 300 euróért. Vagyis, ahogy fentebb írtuk, ha az ifjú pont az iskolakezdéskor döbbenne rá, hogy eljött az ideje, hogy kezébe vegye a hangszert, elérhető áron csomagban ajánl megoldást az LTD.

 

 

 

 

bass.jpg

 

 

A PACB15 csomagban egy B-15-ös basszusgitár, és egy 15 W teljesítményű, 3 sávos EQ-val, fejhallgató kimenettel rendelkező ESP basszus kombó található, az ára 299€.

 

 

 

 

 f_m series.jpg

 

 

 

A PACKF10 egy F-10-es gitárt egy 10 wattos, kétcsatornás, 3 sávos EQ-val, fejhallgató kimenettel ellátott ESP kombót tartalmaz, az ára 249€.

 

A PACKM10-es csomagban ugyanaz az erősítő van, de a gitár itt egy M-10-es modell, az ára szintén 249€.

 

 

 

 

 

 

 

 

LTD Viper 10_700.jpg

 

 A PACKVIPER10 csomag összetevői ugyanazok, kivéve, hogy ebben egy Viper-10 gitár van, az ára 249€.

 

 

 

 

 

 

 

LTD EC 10_700.jpg

 

 

A PACKEX10 csomagot a Les Paul szerelmeseinek állították össze, ezzel egy EC-10 gitárt és az előbbiekben ismertetett ESP erősítőt kapunk. Az ára: 232€.

 

 

 

Az LTD/ESP európai és hazai forgalmazója: Sound Service