zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Technika
Ahol a vizuális művészetek és a hangszerkészítő mesterségbeli tudás találkoznak, az a Brushstroke 24.

 

A Brushstroke 24 Paul Reed Smith jelenlegi gitárja alapján – melyet koncerten és stúdióban is használ – készült és nincs híján sem stílusnak sem hangzásnak. A limitált széria tovább viszi az ismerős domborított, mintás juhar tető/mahagóni hátsó lap kombinációt, és az egyedi “brushstroke” (ecsetvonás) madár berakást. Ami hozzájön az alapmodellhez, az a 24 érintő és a termoló által nyújtott többlettudás.

 

 

 

main5.jpg

 

 

 

 

 

 

A két Narrow 408 hangszedő tökéletesen közvetíti a gitár teljes hangszín tartományát a tiszta magas hangoktól kezdődően, az életteli közép hangokon át az erőteljes mélyekig. Az elektronika a két hangszedőn kívül a háromállású hangszedő-váltóból, hangerő és hangszínszabályzóból, valamint az ezek között elhelyezett két mini kapcsolóból áll. Az utóbbiakkal a hangszedők kapcsolhatók humbucking állásból single coil állásba, a legkisebb hangerő csökkenés nélkül.

 

 

 

 

main4.jpg

 

 

 

 

 „Ahol a vizuális művészetek és a hangszerkészítő mesterségbeli tudás találkoznak, az a Brushstroke 24.” – mondta Jack Higginbotham a PRS Guitars elnöke. „Ez a limitált szériájú hangszer az elegáns madár berakásaival, kivételesen sokoldalú elektronikai megoldásaival, különleges és koncertre termett, legyen szó hatalmas koncert arénáról, vagy egy intim nappali szoba nagyságú helységről.

 

A limitált széria színválasztéka a PRS Guitars legnépszerűbb juharfa tetős verzióit tartalmazza: Aquableux, Black Gold, Blood Orange, Faded Whale Blue, Jade, Obsidian, Red Tiger, Violet.

 

 

 

Specifikáció

 

Test: mintás juharfa tető, mahagóni hátlap

Nyak: mahagóni

Fogólap: rózsafa

Érintők száma: 24

Menzúra: 25"

Nyak profil: normál

Pozíciójelölő berakások: „ecsetvonás” madarak

Fejrész: rózsafával borított fej, Paul Reed Smith aláírás berakással

Húrláb: PRS Tremolo

Hangoló kulcsok: PRS Phase III Locking Tuners

Szerelvények: nikkel

Magas hangszedő: Narrow 408 Treble

Mély hangszedő: Narrow 408 Bass

Elektronika: hangerő és hangszín szabályzó, háromállású pickup-váltó, 2 db kétállású mini kapcsoló tekercs leválasztáshoz

 

 

Bővebben: PRS