zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Technika
A kiváló minőségű és megfizethető árú akusztikus gitárokat gyártó skóciai Freshman Guitars öt új nemzetközi forgalmazóval kötött szerződést. Így ezek a hangszerek hamarosan hazánkban is elérhetőek lesznek.

 

FA1AN Folk Cutaway Electro Acoustic G_700.jpg

 

 

A 10 éves fennállását ünneplő, Glasgow melletti székhelyű Freshman Guitars egyike az Egyesült Királyság öt legnagyobb akusztikus gitárokat gyártó cégének. A Freshman Guitars a napokban öt új nemzetközi disztribútorral írt alá szerződést gitárjai forgalmazására Németországban, Magyarországon, Szlovákiában, Szerbiában, Franciaországban, Lengyelországban, Svédországban és Norvégiában.

 

A német Around Music Distribution – amely többek között a prémium kategóriás termékeket gyártó AER Electronics forgalmazója is – fogja hazánkban és a környező országokban a Freshman gitárokat forgalmazni.

 

„A nemzetközi terjeszkedés jövőnk sikerének kulcsa” – mondta Sean Kelly a Freshman Guitars tulajdonosa és tervező mérnöke. „És ez a jövő nagyon fényesnek tűnik, az új megállapodásoknak köszönhetően. Boldoggá tesz minket a tudat, hogy új partnerek csatlakoztak a Freshman családhoz.”

 

 

 

 

Apollo 3OC  Freshman Acoustic Guitars700.jpg

 

Freshman Apollo 30 C


 

 

Pillanatnyilag a Freshman Guitars legfontosabb 6 termékvonala a Renegade, a Maple Ridge, a Songwriter Series, az Apollo Collection, a Cedar Creek és a Manuel Ferrino klasszikus gitárok. A Freshman emellett félakusztikus gitárokat és ukuleléket is készít, valamint a legkülönfélébb kiegészítőket, amelyek ugyanazt a minőséget képviselik, mint a Freshman által gyártott gitárok.

 

A Freshman Guitars kutatás-fejlesztés területén együttműködik Európa egyik vezető erősítő gyártójával, az AER céggel, és ez garantálja, hogy a Freshman elektroakusztikus gitárjaira a világ egyik legjobb elektronikája kerülhessen.

 

A Freshman gitárok hazai forgalmazásának további fejleményeiről természetesen informáljuk olvasóinkat.

 

 

 

 

 

A Freshman Guitars Facebook oldala