zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Technika
Végre Magyarországon is bemutatkozik az az érintőképernyős digitális keverőpult, amely a világ minden részén lázban tartja a hangtechnikusokat és zenészeket egyaránt!

 

 Group_Lowright_on700.png

 

 

A QSC ismét nagyot alkotott! Pontosabban kicsit, hiszen az új eszköz "csak" tudásában ér fel a nagy pultokhoz, méretét tekintve viszont sokkal barátságosabb! Az újdonság neve TouchMix, amely már az első bemutatkozása alkalmával akkora sikert aratott az idei NAMM Show-n, hogy Best of Show díjjal is megjutalmazták!

 

Végre Magyarországon is bemutatkozik az érintőképernyős digitális keverőpult, amely a világ minden részén lázban tartja a hangtechnikusokat és zenészeket egyaránt! És ez bizony nem véletlen! Ha ellátogatsz április 29-én a QSC.hu szervezésében megrendezésre kerülő eseményre, testközelből megismerkedhet a QSC TouchMix-szel!

 

 

16_Top700.png

 

 

A rendezvényen való részvétel ingyenes, ám a férőhelyek korlátozottsága miatt regisztrációhoz kötött!

 

A rendezvényre ide kattintva regisztrálhatsz.

 

Mark Bailey, a QSC regionális értékesítési igazgatója személyesen hozza el a pultot, ezzel is emelve az esemény színvonalát. Szintén Ő demonstrálja majd azt, mi mindenre képes a QSC TouchMix!

 

A TouchMix Day keretein belül a résztvevők megismerkedhetnek a QSC vadonatúj erősítőivel (PLD/CXD), az új passzív hangsugárzókkal (AcousticPerformance, AD-S8T, AD-S10T, AD-S12), és természetesen a K dinasztia aktív hangsugárzóival is (K, KW KLA).

 

Időpont: 2014. április 29. 13:00 - 18:00

Helyszín: Park Inn By Radisson Hotel
1138 Budapest, Szekszárdi út 16-18.

 

Ne maradj le, kattints ide és regisztrálj!

 

Forrás: Interton