zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Technika
QSC TouchMix – kompakt, könnyen kezelhető, professzionális igényeket kielégítő digitális keverők a QSC-től.

 

 

 

Group_Lowright_on700.png

 

A TouchMix-et a QSC az idei NAMM Show-n mutatta be, ahol óriási sikert aratott. Az érdeklődés pedig azóta is egyre nő, a forgalmazók gyakorlatilag folyamatosan kapják a megrendeléseket a termékre. Ez hatalmas terhelést jelent, így a hamarosan beinduló sorozatgyártásnak komoly időbe fog telni, amíg ledolgozza a „hátrányt”. Ennek következményeképp az első darabok várhatóan májusban érkeznek meg hazánkba.

 

Jó hír, hogy Magyarország kiemelt helyen szerepel a QSC ranglistáján, ezért Európában az elsők között leszünk, akik bemutató darabot kapnak a TouchMix-ből. Ezt a 2014-es „QSC – Add a zenéd!” road show-n mutatja be majd az érdeklődőknek az Interton Kft., a QSC hivatalos hazai forgalmazója. Az előreláthatólag április és május során megrendezésre kerülő rendezvény öt nagyvárost érint, és mindenki számára kipróbálható lesz ez az új eszköz.

 

 

 

8_Top_700.png

 

TouchMix-8

 

A QSC ezt a vadonatúj eszközt olyan zenészeknek, produkciós és élőhangosítással foglalkozó szakembereknek tervezte, akiknek egy „nagy keverőpult” képességeire van szüksége kompakt méretben és könnyen kezelhető formában, mindez megfizethető áron. A Touchmix olyan szintű teljesítményt és funkcionalitást kínál, mely a legtöbb szakember igényét kielégíti, ám emellett számos szolgáltatást nyújt a kevésbé tapasztalt felhasználóknak is a gyors és minőségi eredmény eléréséhez.

 

 

 

16_Top700.png

 

 TouchMix-16

 

 

A TouchMix-8 12 darab, a TouchMix-16 20 darab bemeneti csatornával rendelkezik, emellett a felhasználó választhat a „haladó”, vagy az „egyszerű” kezelési módok közül, ahol az előbbinél minden paraméter, az utóbbinál csak a legfontosabb kezelőszervek érhetőek el. Az „egyszerű” móddal könnyen és egyszerűen érhetünk el fantasztikus eredményt, hasonlóan a fényképezőgépek „auto” funkciójához. A „haladó” móddal a keverő minden funkcióját és paraméterét az ellenőrzésünk alatt tarthatjuk, míg a „varázsló” az előre beállított, kifejezetten élőhangosításra optimalizált értékekkel segíti a felhasználót. A grafikus kezelőfelület egy színes érintőképernyő segítségével jelenik meg, mely gyors és intuitív irányítást tesz lehetővé.

 

A QSC még nem publikálta az árakat, de annyit elárulhatunk, hogy a TouchMix nagyon jó ár-érték aránnyal fog rendelkezni a bruttó 500 000 Ft alatti digitális keverőpultok piacán.

 

 

 

 

 

Bővebben: Interton