zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Technika
Ha valaki két erősítővel akar egy hangfalat használni, vagy éppen egy erősítővel két hangfalat meghajtani, és nem akar kábeleket dugiszálni, itt a megoldás.

two_amps_front_700.jpg

 

 

Ha két erősítő fejhez egy hangfalat szeretnél használni, az N-Audio új eszközével ez könnyedén megoldható, és nem kell az átkábelezéssel bajlódni, egy pillanat alatt válthatsz át egyik erősítőről a másikra. Az eszköz neve: N-Audio Two Amps to Cabinet Amp Switcher, ami egy kicsit hosszú, de kifejező.

 

A rendszer két dobozból áll, a nagyobbikba a gitárt, az erősítőket és a hangfalat kell csatlakoztatni, valamint a másik dobozt, ami az erősítőváltásra szolgáló lábkapcsoló. Az Amp Switcher MIDI controllerrel is vezérelhető. A rendszer kapható monó és sztereó verzióban is, és mind tranzisztoros, mind csöves erősítőkhöz használható. A monó változatnál egy csatlakozó dobozhoz 2 erősítő, 1 hangfal és a lábkapcsoló, míg a sztereónál 2 csatalakozó dobozhoz 4 erősítő, 2 hangfal és a lábkapcsoló csatlakozik.

 

two_amps_logof.jpg

 

 

A bemenet és a kimenet megfelelően izoláltak a földhurok kiküszöbölése céljából, az eszközbe aranybevonatú reléket, csatlakozókat használnak, hogy elkerülhető legyen bármilyen hangszín változás. Az Switcher beépített védelemmel rendelkezik, melyet speciálisan csöves erősítőkhöz terveztek. A lábkapcsolón két kimenet található a sztereó használathoz. A csatlakozó doboz és a lábkapcsoló összekötéséhez semmiféle egyedi kábel nem szükséges, hagyományos ¼”-os gitárkábelt használhatunk.

 

 

two_amps_to_cabinet_500.gif

 

Két erősítő egy hangfallal, monó változat 

 

 

Az elsődleges funkcióján kívül a rendszer további konfigurációkban is használható, pl. egy erősítőhöz kötött két hangfal közötti átváltás, két kombó közötti átváltás, stb. Az N-Audio Two Amps to Cabinet Amp Switchert Bulgáriában gyártják és kézzel szerelik össze.

 

A monó verzió ára szállítási költséggel Európába: 195 EUR, Európán kívül 207 EUR, a sztereó változat ára szállítási költséggel Európába 245 EUR, Európán kívül 257 EUR.

 

 

two_amps_to_cabinet-stereo_700.gif

Négy erősítő két hangfallal, sztereó változat

 

 

 

Bővebb leírás és kapcsolási sémák: N-Audio