zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Technika
A Knaggs Guitars néhány rövid év alatt betört a prémium kategóriás gyártók közé és most már a világ 26 országában elérhetőek hangszerei.

 

 SevernT2Medoc_Trem.JPG.jpg

 

 

 

Az amerikai Maryland államban lévő, felső kategóriás gitárokat gyártó Knaggs Guitars januárban, a téli NAMM Show-n mutatja be Creation sorozatát. A széria kézzel gyártott egyedi hangszerekből áll, melyeket Joe Knaggs hangszerkészítő mester tervezett.

 

A Creation sorozaton belül a Knaggs Guitars egy olyan lehetőséget is kínál, melyben a hangszerek egyedi rendelésre, testreszabva készülnek – a sikeres Chesapeake és Influence gitárok alapjaira épülve – így a gitárosok saját elképzeléseiket is megvalósíthatják.

 

A januári NAMM Show-n a Knaggs Guitars új hangszereit a Tone Merchants/Friedman erősítőkkel, David Allen pickupokkal, Rock’n Roll Relic gitárokkal együtt állítják ki.

 

 

 

Knaggs Full line_0_400.png

 

 

 

A Knaggs Guitars néhány rövid év alatt betört a prémium kategóriás gyártók közé és most már a világ 26 országában elérhetőek termékei. Olyan zenészek használnak Knaggs hangszereket, mint a Grammy díjas Steve Stevens (Billy Idol, Michael Jackson, Kings of Chaos) Nils Lofgren (E-Street Band), Stuart Fraser (Noiseworks/John Farnham), Jared Martin (Colton Dixon), Doug Rappoport (Edgar Winter Band), és a kétszeres Grammy jelölt Pablo Olivares.

 

 

A Knaggs gitárok európai és magyarországi forgalmazója: SoundService