zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Technika
Az LD Systems LAX 3 USB ultrakompakt interfészként használható számítógépes harddisk felvételekhez.

 

 LDLAX3USB_700.jpg

 

 

 

Az LD Systems LAX 3 USB ultrakompakt interfészként használható számítógépes harddisk felvételekhez, 44,1 kHz mintavételi frekvenciával. Egyszerűen a komputer USB 2.0 portjához kell csatlakoztatni, a tápfeszültséget is innen kapja. Alternatív megoldásként USB-A csatlakozóval is üzemeltethető, az ehhez szükséges kábel és hálózati adapter jár a készülékhez. A LAX 3 USB minden Windows és Apple operációs rendszerrel kompatibilis Windows XP-től és Mac OS X 10.5-től felfelé.

 

 

LDLAX3USB_3_700.jpg

 

 

 

Az elektronikusan szimmetrizált, 20 V-os fantomtáppal ellátott mikrofoncsatorna 50 dB-es erősítésre képes, combo csatlakozóval rendelkezik és monó vonalbemeneti csatornaként is használható. A 2/3 sztereó csatorna L/R vonalbemenete RCA csatlakozókat használ, például billentyűs hangszert vagy dobgépet csatlakoztathatunk ide.

 

 

LDLAX3USB_4_700.jpg

 

 

 

A mikrofoncsatornán lévő mély és magas hangszínszabályzó 15 dB-es emelésre, vagy vágásra képes. További két tolópotméter a mikrofoncsatorna panoráma, illetve a sztereó csatorna balansz beállítására szolgál. A keverőn külső hangforrás, vagy felvételi eszköz csatlakoztatására való be- és kimenet is található, a bemenet a master kimenetre, vagy/és a fejhallgató/monitor kimenetre választható. A kevert jel hangereje két különálló master szabályzóval állítható be a master kimenet és a fejhallgató/monitor kimenet számára.

 

 

 

 

 

Hazai forgalmazó: Elimex Kft.