zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Technika
A Yamaha nem sokkal ezelőtt közzétett jó pár videót az új Tyros 5-ről, és lassan érkeznek az információk az új Yamaháról.

 

The Yamaha Tyros 5_700.jpg

 

 

 

A Tyros 5 olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek tökéletesen alkalmassá teszik a hangszert komponálásra, hangszerelésre, és élő játékra. Szó szerint hangszer hangminták százai találhatóak a Tyros 5-ben, így gyakorlatilag bármilyen stílusú zene azonnal megszólaltatható a hangszeren. Könnyűszerrel lehet többsávos hangszereléseket készíteni az új Yamahával és professzionális stúdió effektek segítik a felvételeket. A fedélzeti digitális hangrögzítővel a Tyros 5 minden lehetőséget megad, hogy komplett zenei projektek készülhessenek el, hihetetlen hangminőségben.

 

A zongoristák azonnal otthon érezhetik magukat a 76 billentyűs klaviatúrának köszönhetően, az orgonának és a szintetizátornak pedig külön hangminta szekciót szenteltek. Az akusztikus gitárerősítők különleges, egyedi hangja tökéletesen modellezhető és az audió sávok valós időben szerkeszthetőek.

 

Ami azonban igazán megkülönbözteti a Tyros 5-öt más szintetizátoroktól, az a valósághű hangja. Például a dobsávokra kiváló dobosok élő játékát rögzítették, így az élő előadásmód feelingjéből semmi sem veszett kárba.

A Tyros 5 tökéletes munkaállomás otthoni, stúdió, vagy színpadi munkához, mindenkinek megadja a lehetőséget, hogy zenei ötleteit valóra válthassa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ahogy a videókon is látható, hallható a hangszer 76 billentyűs kivitelű, nagyon komoly fedélzeti audió recorderrel felszerelve. Rendkívül élethű a string és a brass szekció, az Organ World, amely a legkülönbözőbb orgona soundokat tartalmazza, kiválóak az akusztikus és szólógitár hangminták.

 

A fenti videók sok mindent megmutatnak, de várjuk a további részleteket…

 

Hazai forgalmazó: Yamaha Magyarország