zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Technika
Az olasz PROEL pehelykönnyű és valóban szép formatervezésű aktív PA hangfal sorozatának modelljei a V10A, a V12A, és a V15A.

 

V12A_650.jpg

 

 

A PROEL V12A az új generációs V sorozat középső modellje, amely egy 600 Watt teljesítményű erősítőnek, egy 12”-os hangszórónak és egy 1”-os neodymium mágneses magassugárzónak ad otthont. Akár normál PA hangfalként, akár színpadi monitorként is használható.

 

A Proel V12 egyesíti a gondosan tervezett pehelysúlyú hangfalat, a tiszta és precíz PROEL hangzást, a D osztályú erősítő technológiát, a kapcsolóüzemű tápegységet, és ezzel az ilyen kategóriájú és árfekvésű a mobil PA rendszerek területén rendkívül kedvező megoldást kínál.

 

A V sorozat mindhárom modelljében 600 Watt csúcsteljesítményű erősítő hajtja a hangsugárzókat. Az SMPS (kapcsolóüzemű tápegység) technológiának köszönhetően ezt a teljesítményt valóban pehelysúlyú hangfalakból kapjuk. A V modellek darabjai a legkönnyebben szállítható hangfalak, melyeket PROEL valaha gyártott. A végerősítő teljesen zárt alumínium dobozba került, amely biztosítja a védelmét és a különösen hatékony hűtést.

 

V12A_rear_400.jpg

 

 

A gondosan kiválasztott hangsugárzóknak és a kifinomult aktív elektronikának köszönhetően – beleértve a két clip limitert – torzítatlan hangot hallunk még a legnagyobb hangerőszinten is. A V széria modelljeinek hangzása minden részletében precízen hangolt, ennek eredményeként ebben a kategóriában soha nem hallott tisztaságú megszólalást kapunk.

 

A V sorozat hangfalai a leghaladóbb olasz formaterveket követik, érdemes megfigyelni a szépen kialakított és könnyű mozgatást lehetővé tévő fogantyúkat. A hangfalak alakja olyan, hogy oldalukra fektetve színpadi monitorként is használhatóak.

 

 

13446.jpg

 

 

 

PROEL V12A specifikáció

1”-os neodymium magassugárzó, széles szórású tölcsérben, sugárzási szög: 90° x 60°
12”-os mélyhangszóró, tekercsátmérő 2,5”
600 W (csúcs) teljesítményű erősítő, alumínium házban
50 W folyamatos teljesítményű AB osztályú erősítő magas frekvenciákra
250 W folyamatos teljesítményű D osztályú erősítő mély frekvenciákra
Hangváltó frekvencia: 2000 Hz
Kapcsolóüzemű tápegység
Választható mikrofon/vonal bemenet, 2 sávos EQ-val
XLR/Jack kombó bemenet, XLR link
Aktív elektronikás védelem
Maximális hangnyomás: 124 dB
Frekvencia átvitel 60 Hz – 20 kHz
Polipropilén anyagból készült hangfal
4 x M10 függesztési pont fix telepítéshez
Méret: 380 x 600 x 328 mm (szélesség x magasság x mélység)
Súly: 13 kg

 

Bővebben: http://www.proel.com