zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Technika

Ahogy Ken mondja, erre a gitárra mindig számíthatsz, olyan, mint egy régi barát, megbízhatsz benne, és ha szükség van rá, mindig bizonyít.

Basic Ken Taylor - Opera_2013-07-13_12-53-55_630.jpg

 
A Basic Ken Taylor modell 20 éve a Sandberg zászlóshajója, rendkívül jól variálható, sokszínű hangjának köszönhetően valódi sikersztori lett belőle. Az eltelt 20 év több mint elegendő ok a hangszer ünneplésére. Most a Basic Ken Taylor 20th Anniversary basszus visszakapta az eredeti Basic Ken Taylor signature modell formáját. Annak idején a fejlesztés Ken Taylorral szorosan együttműködve történt és elkészült egy gitár, ami rövid idő alatt népszerű lett. Profik használták világszerte mind színpadi, mind stúdió munkáikhoz. Vastag, erőteljes hangja volt, de ott volt benne a kellő presence és még a legkeményebb koncerteken is megmutatta, hogy ki a főnök a színpadon.

 

Basic Ken Taylor 20th Anniversary_600.jpg

 

Ken több száz stúdiófelvételen használta ezt a hangszert, olyan profi világsztárok albumain, mint például Bruce Springsteen, Brian May, Gianna Nannini, Sally Oldfield, Xavier Naidoo, Robert Palmer, Peter Maffay, Udo Lindenberg, a Scorpions vagy akár a London Philharmonic Orchestra.

Ahogy Ken mondja, erre a gitárra mindig számíthatsz, olyan, mint egy régi barát, megbízhatsz benne, és ha szükség van rá, mindig bizonyít.

A Basic Ken Taylor 20th Anniversary modellt csak 1 évig gyártják és számos olyan tulajdonsággal bír, ami csak az első Basic Ken Taylor basszusgitárra volt jellemző.

 

 

maxresdefault_crop_resize.jpg

Specifikáció:

Nyak: csavarozott, kanadai jávorfa
Fogólap: jávorfa
Menzúra: 864 mm/34”
Bundok száma: 24
Test: égerfa
Kivitel: magasfényű lakkozott fekete
Szerelvények: krómozott Sandberg
Hangszedők: 2 Sandberg powerhumbucker/felezhető
Elektronika: Sandberg 3-sávos EQ, aktív / passzív
Egyéb: speciális koptatólap és króm kontroll panel

 

Hazai forgalmazó: Musicminutes Hangszerbolt és Webáruház