zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Technika
A limitált szériás HT-5TH sikere után a Blackstar kihozza a HT-5210 csöves kombót. Ez a modell a 2x10-es verziója a díjnyertes HT-5R-nek.

A díjnyertes HT-5R és a limitált szériás HT-5TH sikerét követően a HT-5210-el a Blackstar egy 2x10”-os kombóval bővíti a rendkívül sikeres HT családot. Ebben a kombóban is benne van a Blackstar szabadalmazott ISF filtere, és stúdió minőségű digitális reverbje. A HT-5R-től annyiban tér el, hogy az egy 12”-os Blackbird hangszóró helyett ez a kombó 2 db 10”-os Celestion hangszórót kapott.

 

Blackstar HT-5210 2x10 5w Valve Guitar Combo8 600.jpg

 

 

A HT-5210 olyan hangerő szinten hozza a karakteres csöves hangot, hogy ezt az erősítőt a hálószobádban, a próbahelyen vagy akár színpadon is használhatod.

A kétcsatornás HT-5210 az 5 Watt kimenő teljesítményt egy ECC83 és egy 12BH7 cső segítségével adja le. A kombó hangja a tiszta, csengő hangtól a tényleg ütős overdive-os hangig terjed, nem kis részben a díjnyertes HT pedáltól örökölt előerősítője miatt.

 

Blackstar HT-5210 2x10 5w Valve Guitar Combo3_600.jpg

 

 

A CLEAN és az OVERDRIVE csatornának egy bemenete, de külön hangerő szabályzója van. A CLEAN csatornánál még egy TONE poti található, míg az OVERDRIVE csatornánál a GAIN szintjét állíthatjuk. A két csatorna között lábpedállal válthatunk. Az EQ résznél a BASS, MIDDLE, és TREBLE potik mellett helyezték el a Blackstar újítását, az ISF filter szabályzóját. Ez az egygombos szűrő lehetővé teszi, hogy megszólaltasd a „hangot, ami a fejedben van.” Ez a Blackstar HT pedáljain is megtalálható szűrő, a keményebb amerikai hangzású overdrive hang és a lágyabb, melegebb brit overdrive hang karaktere között szabályoz, és nagy előnye, hogy segítségével, egy mozdulattal, egy pillanat alatt teljesen más hangzásokat hozhatunk ki az erősítőből. A kezelő panel szélén lévő potméterrel a digitális sztereó reverb szintjét állíthatjuk.

 

Blackstar HT-5210 2x10 5w Valve Guitar 600.jpg

 

 

További extrák: emulált 1x12” és 4x12” hangszóró kimenet, jelszint kapcsolós effekt hurok, tartozék lábkapcsoló.

Az erősítő ára: £399.00

 

Gyártó weboldala: http://www.blackstaramps.com/products/ht-5210/