zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Technika
Talán Tóth Tibi és Kiss Endi sem gondolták volna az általános iskola padjaiban, hogy sok évvel később az ország egyik legnépszerűbb zenekarának alapító tagjaként fennállásuk tizenötödik évét a Papp László Budapest Sportarénában ünneplik majd! Mégis.

Tóth Tibi, Kiss Endi, Ördög Csipa Tibor és Késmárki Zsolt számára a nagy eseményre való felkészülés természetesen nem a próbákkal kezdődik majd, annál is inkább, mert a fiúk folyamatosan „edzésben” vannak, hiszen mint az előző években mindig, idén is rengeteg koncertjük van. Az évforduló miatt azonban ez az év mégis más lesz, mint az előzőek.

 

A zenekar ugyanis megújította honlapját, új videoklipet készítettek a Küzdj az álmodért! című dalukra, amelyet a tavaly év végén megjelent, ’8szemközt’ című albumukon hallhatunk. Ezek után a srácok megjelentetnek egy dupla best of lemezt is októberben a legnagyobb slágerekkel, természetesen újramaszterelve és felújítva a népszerű dalokat. Végül pedig már készül a róluk szóló dokumentumregény is.

 

Aki rendszeresen jár a Hooligans koncertjeire, az már sejtheti, hogy melyek lesznek azok a dalok, amelyek szerepelnek majd az albumon, hiszen a fiúk a most indult jubileumi országos turnén ezeket adják elő majd élőben.

 

Hogy eddig mit tett le a Hooligans az asztalra? 8 albumot, 23 videoklipet, 1 platinalemezt, 3 aranylemezt, 4 Fonogram-díjat, 2 Viva Comet-díjat, 1 Bravo Otto-díjat, 1 Popcorn-díjat, 1 Jakab Líra díjat és 1 Arany Nyíl-díjat. A pop szakmában eltöltött 15 év szinte minden sikert meghozott számukra, amire csak egy banda vágyhat...

 

A folytatást pedig már tudjuk: a fiúk eddigi pályafutásuk talán legnagyobb mérföldkövéhez érnek majd, amikor december 11-én a Papp László Budapest Sportaréna színpadán ünneplik majd tizenöt éves fennállásukat!