zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Technika
Nehéz ügyekben nyújt támogatást a König & Meyer új, beépített pneumatikus rugóval rendelkező hangfalállványa.

 

 

 

 

A német König & Meyer cég, amely 1949 óta látja el a zenészeket a legkülönfélébb kiváló minőségű állványokkal, székekkel és egyéb kiegészítőkkel, most egy új, gázrugós hangfalállványt mutatott be.

 

km_620_super.jpg

 

 

 

Nehéz ügyekben nyújt támogatást a König & Meyer új, beépített pneumatikus rugóval rendelkező hangfalállványa. A 25 kg-os terhet felemelni képes szerkezettel a súlyosabb hangfalak kényelmesen és biztonságosan elhelyezhetők, a hátunkat sem kell megerőltetni. Elég, ha a hangfalat a leeresztett állványrúdra tesszük, a kívánt magasságba való emelést elvégzi helyettünk a pneumatikus rugó.

 

A világszerte elismert 21460 típusú hangfalállvány figyelemre méltó stabilitása és megbízhatósága szolgál az új állvány alapjául. A továbbiak, mint a rúd végén található védőelem, a kihúzás ellen biztosított rögzítő tüske és a rugós csavarral állítható magasság a K&M hangfalállványok standard felszerelése.

 

21463-000-55_Detail_1_600.jpg

 

 

 

 

Termékkategória: Starline
Max. terhelhetőség: 50 kg
Anyag: alumínium
Magasság: 1375-2185 mm
Magasságállítás: rugós csavar és rögzítő csavar
Láb: csőlábak dupla keresztmerevítéssel
Lábak száma: 3 darab
Rudazat: 2 részes, egymásba csúsztatható
Csőátmérő: 35 mm

Jellemzők: 25 kg teherbírású pneumatikus rugó a hangfalak könnyű és biztonságos felemeléséhez, könnyű állvány, acél toldó cső, magasságállító fokozatok, cink öntvény csatlakozóelemek, kezelési utasítás mellékelve 
Szín: fekete
Tömeg: 6 kg

 

K&M KĂśnig & Meyer Boxenstativ mit Gasdruckfeder 21463 www.licht.jpg

 

Hazai forgalmazó: Elimex Kft.