zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Technika
A Fender háza táján mostanában mindig történik valami. Ezúttal a Standard sorozat két modellje, a Standard Stratocaster és Standard Telecaster változott kissé, és kapott egy új melléknevet: Satin.

Fender Standard Series  Fender Electrics_600.jpg

 

Nyári színpompa Fender módra

 

Több mint 60 éve már, hogy a rock ‘n’ rolltól a blues-ig és soul-ig, a country zenétől és funkytól a metálig és punkig (és még ki tudja hány műfajban) a legjobb zenék, melyeket a világ hallhatott, Fender gitárokon és Fender basszusokon szólaltak meg.

 

A Fender Standard szériájának modelljei 1987 óta megbízhatóan hozzák a jellegzetes Fender soundot, őrzik klasszikus formájukat és még bankot sem kell rabolni, hogy birtokolhassunk egy ilyen hangszert.

A Fender háza táján mostanában mindig történik valami. Ezúttal a Standard sorozat két modellje, a Standard Stratocaster és Standard Telecaster változott kissé, és kapott egy új melléknevet: Satin.

 

Ez a két hangszer négy új, tényleg szemet gyönyörködtető poliuretán lakkozással készült színben lesz kapható, még ezen a nyáron. Ezek a „Flame Orange”, az „Ocean Blue Candy”, az „Arizona Sun” és a „Blaze Gold”.

 

Fender Satin Stratocaster - Standard Series_600.jpg

 

 

A Standard Stratocaster Satin további jellemzői: égerfa test, modern „C” profilú, juhar nyak,  hátsó részén selyemfényű poliuretán lakkozással,  a fejrészen fényes lakkozással, rózsafa, vagy juharfa  9,5” rádiuszú fogólap, 21 médium jumbo érintővel, három single-coil hangszedő, ötállású pickupváltó, háromrétegű, fekete-fehér-fekete koptatólap, fekete potméter gombok, hatnyerges Vintage-Style Synchronized tremolós húrláb.

 

 

 tele satin_600.png

 

 

A Standard Telecaster Satin is a bevezetőben említett négy színben, selyemfényű poliuretán lakkozással kapható.

További jellemzők: égerfa test, modern „C” profilú  juharfa nyak, 9,5” rádiuszú rózsafa fogólap, 21 médium jumbo érintővel, két single-coil hangszedő, háromállású pickup váltó, háromrétegű, fekete-fehér-fekete koptatólap, testen átmenő húrozású, hat nyerges húrláb.

 

A Satin sorozat mindegyik modelljének ajánlott kiskereskedelmi ára: 670 USD.

 

 

strato satin.png

 

 

További információk: http://www.fender.com/series/standard/