zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Technika
Tíz év alatt, 28 országban 5 000 eladott Phil Jones Bass Briefcase után jó oka van a cégnek ünnepelni és ezt a speciális, limitált szériájú PJB Briefcase Ultimate piacra dobásával teszik.

 

adg184442428-PJB-briefcase-panel-frontal.jpg

 

 

Amióta tíz évvel ezelőtt megjelent a erősítők piacán, a Phil Jones Bass Briefcase (briefcase = aktatáska) az apró, könnyen szállítható fantasztikus hangú és hangszínű basszuserősítők szabványának tekinthető. Tíz év alatt, 28 országban 5 000 eladott Phil Jones Bass Briefcase után jó oka van a cégnek ünnepelni és ezt a speciális, limitált szériájú PJB Briefcase Ultimate piacra dobásával teszi.

 

phil-jones-pure-sound-briefcase-129045_600.jpg

 

Először is meg kell jegyezni, hogy a Briefcase Ultimate 160 wattos - az eredeti Briefcase 100 wattos. Új, nagyobb teljesítményű Piranha hangszórókkal, nagyobb lengőtekerccsel és mágnessel, valamint a cég által a PJB Double Four-ban bemutatott Rectangular Auxiliary Low Frequency Radiator-ral kombinálva az Ultimate hangosabban, mélyebben és tisztábban szól, mint az eredeti Briefcase. Az Ultimate – az eredeti Briefcase-hez hasonlóan – 5 sávos EQ-val, limiterrel készül, és üzemeltethető 12 voltos újratölthető elemmel is. Ez nagyon hasznos lehet utcazenészek számára. Az Ultimate-en aktív és passzív bemenet, továbbá fejhallgató kimenet, DI kimenet, és előerősítő kimenet található.

 

Az erősítő méretei: 39,4 cm x 17 cm x 44 cm, súlya 14 kg.

 

Az árusítását 2013 késő nyarán kezdik meg, igencsak limitált mennyiségben.

 

 

PhilJonesBriefcaseFrontAndBack.jpg

 

 

A 40 év alatt, amit Phil Jones basszusjátékosként és a basszushang szenvedélyes fejlesztőjeként töltött el, páratlan tudásra és ismeretekre tett szert. Ez tette lehetővé, hogy Phil Jones műhelyéből érdekes formák és díjnyertes erősítők kerülhessenek ki. A Phil Jones Pure Sound basszuserősítőkön kívül csúcsminőségű gitárkombókat, PA rendszereket, stúdió monitorokat és házimozi rendszereket is gyárt.

 

lred_crop.jpg

A rendkívül kisméretű és elképesztően tiszta hangú Phil Jones basszuserősítők meghódították a világ színpadait és jó néhányat a híres stúdiókból is. Olyan zenészek, mint Kyle Eastwood, Pino Palladino, Nathan East, Doug Wimbish és Bob Babbitt használják a kivételes hangú PJB erősítőket.

 

 

 

 

Bővebb információ: http://www.philjonespuresound.com/