zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Technika
A kábelek, amelyekben megbízhatsz - újdonságok a Klotz-tól.

 

 

 

sale_guitar_016_resize.jpg

 

 

 

 

 

A Greyhound sorozat a Klotz belépő szintű szerelt kábelcsaládja, amely hangszer-, mikrofon- és hangfalkábelekből áll. Strapabíró kábelek, alacsony áron – ez fémjelzi a Greyhound kábelsorozatát, így a felhasználóknak nem szükséges választani az ár, vagy minőség között, a Greyhoundban mindkettőt megtalálják.

 

 

 

 

 

 

 Greyhound gitárkábel

 

 

 klotz-greyhound-xp-100_350.jpg

 


A Greyhound mikrofonkábel helytáll a turnék során, dinamikus hangzást biztosít, Switchcraft XLR csatlakozókat kapott. A hangszerkábelek nikkelezett Klotz jack csatlakozókkal szerelve vásárolhatók meg, a kábel PVC burkolata ellenálló, gitár és billentyűs hangszer esetén is tiszta hangzás jellemzi. A hangfalkábelek megbízható jelátvitelt biztosítanak, hajlékonyak és ellenállnak az igénybevételnek, jack és Speakon csatlakozóval is kaphatók. A Greyhound kábelsorozat Németországban készül, kiváló ár/érték aránnyal rendelkezik.

 

Greyhound mikrofonkábel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Továbbfejlesztett M1 mikrofonkábel

 

 

A Klotz számtalan szituációban kipróbálta és tesztelte, majd továbbfejlesztette M1 sorozatú mikrofonkábelét. A kábelek mostantól a Neutrik által, kifejezetten a Klotznak gyártott csatlakozókkal készülnek. A kompozit műanyagból kialakított XLR-ek gyönyörű, ugyanakkor ellenálló bronz-metál bevonatot kaptak. A stílusos külső és egyedi megjelenés kiemelkedő rugalmassággal és minőséggel párosul. A felhasznált MY206 típusú kábel strapabíró és hajlékony. Hatékony réz árnyékolással és alacsony – 60pF/m – kapacitással rendelkezik. A tesztek során 25000 hajlítási ciklusnak vetették alá, ami igazolta a minőségét, így nem csoda, hogy a gyártó 5 év garanciát vállal a kábelre.klotz-m1-xlr-xlr-microphone-cable-10m-black-large_400.jpg


 

Hazai forgalmazó: Elimex Kft.