zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Technika
A moduláris felépítésű LSP 500 PRO PA rendszer – függetlenül attól, hogy 2, vagy 20 hangsugárzóból áll – összeállításához és kezeléséhez elegendő egy ember, azonban nem árt, ha van egy WiFi router és egy iPad is a közelben...

Az LSP 500 PRO nem csak abban különleges, hogy feleslegessé teszi a kábelezést, hanem 20 hangsugárzó egyidejű kezelése lehetséges egy iPad és az LSP 500 PRO app segítségével. Ez az alkalmazás tulajdonképpen átveszi a keverőpult funkcióját, és megkönnyíti a felhasználó számára a hangrendszer kezelését. Különböző konfigurációk állíthatók be hangsugárzó csoportokra, vagy akár egy hangsugárzóra, de konfigurációk definiálhatóak a rendszerhez csatlakoztatott különböző audió eszközökre is.

 

SennheiserLSP_800_600_crop.jpg

 

Az LSP 500 PRO app segítségével rengeteg munkát és időt spórolhatunk meg. Az alkalmazás felhasználóbarát és nagyon hatékony, így az LSP 500 PRO ideális különféle méretű események hangosításakor, legyen szó kongresszusról, gáláról, vagy sajtókonferenciáról.

 

 

Minden hangfal 3 wireless mikrofont tud fogadni, és mindegyiken van egy XLR/6,3 jack kombó aljzat kábeles mikrofon csatlakoztatásához. A hangsugárzón található még USB csatlakozó, Bluetooth interfész, akárcsak AUX ki- és bemenet. Ha több mint egy hangsugárzót használunk, az egyiket master-ként konfigurálhatjuk, ami a többi – slave-ként beállított – hangsugárzóval wireless kapcsolaton keresztül tud kommunikálni.

 

sen-example1.png

 

 

Minden LSP 500 PRO-ban beépített zenelejátszó van, ami lehetővé teszi, hogy egy külső eszközről USB, vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül zenét játsszunk le. A zenelejátszónak van felvevő funkciója is, így lehetséges a bemenő audió jelet közvetlenül egy USB eszközre rögzíteni.

 

square_louped_LSP_500_Pro-sq-02-sennh_crop.jpg

 

A hangfalban két elem részére van hely, de egyszerre csak az egyiket használja tápfeszként. Ez növeli a működés biztonságát és lehetővé teszi a 7-8 órás üzemidőt.

 

 

További jellemzők:

 

Méret: 290 x 550 x 320 mm
Súly: 13,6 kg (receiverek nélkül)
Szín: fekete
Hangfal: 2 utas, zárt doboz, 8”-os mélyhangszóró, ¾”-os compression driver, passzív crossover
Frekvencia menet: 65 Hz-18 kHz (-10dB)
Erősítő: D osztály
Teljesítmény: 55 W folyamatos, 120 W csúcs
Hangnyomás:  110 dB
Tápellátás: 90-240 VAC, 50-60Hz, vagy 2x Lithium Ion 14.4v / 4.4 Ah

 

 

Az LSP 500 PRO kompatibilis a Sennheiser Evolution wireless 100, 300, 500 sorozat mikrofonjaival. A hangfalak tartozéka kétféle védőhuzat, a kerekes szállító táska opcionálisan rendelhető hozzá. A hangfalak 2013 májusától kaphatóak, a kezelésükhöz szükséges alkalmazás májustól ingyeneses letölthető az Apple iTunes Store-ból.

 

www.audiopartner.hu