zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Technika
Az Ortega Guitars Magyarország és a Pianho97 Hangszerüzlet szeretettel meghív minden érdeklődőt Szombathelyre, a Bujtás Ervin énekes-dalszerző vezette Ortega Aloha Savaria ukulele workshopra. A rendezvény a Kámoni Arborétum látogatóközpontjában kerül megrendezésre.

FB_EVENT_Ortega_Aloha_Savaria 700x.jpg

 

Az ukulele egyre nagyobb népszerűségnek örvend napjainkban. Elbűvölő hangzása, kis mérete és könnyű játszhatósága miatt már az első kézbevétel után belopja magát a szívekbe. A workshop zenei alapképzettséget nem igényel, a jelentkezés azonban regisztrációhoz kötött, melynek menetéről az alábbi linkre kattintva tudhatnak meg többet az érdeklődők:

 

ORTEGA ALOHA SAVARIA UKULELE WORKSHOP REGISZTRÁCIÓ:

bit.ly/Ortega_Aloha_Savaria

 

A workshop résztvevői között Ortega ajándékcsomagokat sorsolunk ki, valamint fődíjként kisorsolásra kerül egy Ortega ukulele az Earth szériából. A regisztrált résztvevőknek a helyszínen biztosítunk hangszert, de természetesen saját ukulelével is részt lehet venni az eseményen. A workshop folyamán ukulele vásárlásra is lehetőség lesz.

 

A részvételi díjakból befolyt összeget a „Cselekedj Ma A Holnapért" alapítványnak ajánljuk fel. A résztvevők tehát ukulelézés közben tehetnek egy fontos lépést környezetükért!

 

Ha mindez nem lenne elég egy további meglepetéssel is készülnek a szervezők. Ezzel kapcsolatban hamarosan többet is megtudhatnak az érdeklődők az Ortega Guitars Magyarország, illetve a Pianho97 Hangszerüzlet Facebook és Instagram oldalain.

 

Workshop időpontja: 2019. november 23. szombat 15.30-17.30 óra
Az esemény helyszíne: Kámoni Arborétum Látogatóközpont
Cím: 9700 Szombathely Szent Imre herceg utca 84/B.
Jelentkezési határidő: 2019. november 12.

 

 

 

[Ortega workshop]

 

 

 

ortegaguitars.com
facebook.com/ortegamagyarorszag
instagram.com/ortega_guitars_hungary

pianho97.hu

facebook.com/Pianho97

instagram.com/pianho97