zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Technika
Richie Kotzen, a Mr. Big és a Poison korábbi, és a Winery Dogs jelenlegi gitáros-énekese, korunk egyik legnagyobb rock- és blues egyénisége júliusban a Barba Negra Trackben koncertezik.

 

richie_kotzen 700x.jpg

 


Ahogy egy korábbi cikkünkben írtuk, Richie Kotzen a Winery Dogs-szal májusban újra turnéra indult Amerikában. Sajnos most nekünk nincs abban a szerencsében részünk, hogy ezt legendás power-triót élőben láthassuk, azonban Kotzent saját triójával július 9-én a Barba Negra Trackben köszönthetjük.

 

Azt gondoljuk, hogy Richie Kotzent nagyon nem kell bemutatni olvasóinknak, egyrészt járt már hazánkban, másrészt a Winery Dogs tagjaként és saját triójával már szinte az egész világot körbeturnézta, Japántól Dél-Amerikáig. Munkásságát számos szólólemez és remek Winery Dogs albumok fémjelzi. Elképesztő technikája – ami soha nem öncélú – és egyedi gitárhangja, ami részben az ujjal történő pengetésnek köszönhető, teljesen új hangzásvilágot tár elénk. Énekhangja, énektechnikája szintén egyedülálló, a dalait ő írja, hangszereli, ha kell, kiválóan zongorázik, egyszóval kivételes egyénisége a rock és a blues műfajának.

 

 

 

 

Helyszín: Barba Negra TrackCím:
1117 Budapest, Neumann János u. 2. (Rákóczi híd, budai hídfő)
Időpont: 2019. július 9.
Kapunyitás: 18 óra

 

Richie Kotzen: gitár, ének

Pat Torpey: dob
Johnny Griparic: basszusgitár

 

Jegyek:

https://www.livenation.hu/show/1242286/richie-kotzen/Budapest/2019-07-09/hu

http://track.barbanegra.hu/richie_kotzen_20190709