zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Technika
A gitárosok tudják mennyire fontos egy jó effektpedál. A Zoom az egyik legnépszerűbb márka nálunk is, és ez nem véletlen. Most új "dobással" jelenkeznek a piacon.

ZOOM-G3X_image 600x400.jpg

 

Semmi kétség a ZOOM G3 a legsikeresebb gitár multi-effekt a zenei piacon, és erről nem csak Európa más országaiban, de nálunk Magyarországon is sokan meggyőződhettek. A ZOOM most továbbfejlesztette a sikeres pedált és a hírek szerint, már augusztus végén elérhetővé teszi a kereskedők és zenészek számára  a nagyobb testvér, vagyis az új ZOOM G3X –et.

 

g3x pedállal 600x260.jpg

 

A G3X tudja az összes funkciót amit elődje a G3 tud, sőt ennél még sokkal többet is. Nagyobb funkcionalítás jellemzi, amit egy beépített u.n. expression pedál tesz lehetővé. Mint minden ZOOM multi-effekt, a G3X is hálózati adapterrel együtt kerül forgalomba, ami olyan plusz, ami több, mint amit a legtöbb gyártó kínál ebben az árkategóriában.

A ZOOM G3X használatával a felhasználóknak felvételeiknél többek között lehetőségük nyílik a a Steiberg Sequel LE könnyebb használatára, úgy PC, mint Mac számítógépek esetében is. ( - )

 

www.sound-service.de