zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Technika
Az Orange Amplification bemutatja Francesca Simone-t, a márka legújabb nemzetközi nagykövetét.

 

FS 700x.jpg

 

 

Úgy tűnik, hogy az Orange Amplification újabban csak előnyös megjelenésű gitáros hölgyekkel reklámozza erősítőit. Ez persze valahol érthető, ráadásul a hölgyek igen csak jól bánnak a hangszerrel, így az vesse rájuk az első követ, aki Orianthi vagy Francesca Simone láttán azonnal tovább lapoz…

 

Az Orange Amplification legújabb nagykövete az énekes-dalszerző Francesca Simone, aki Kehlani amerikai énekes bandájában játszott, állandó gitárosa Beyoncé-nak, végig játszotta a Formation World turnéját és fellépett vele a Coachella fesztiválon. Múlt hónapban a Billboard-on debütált Simone első saját szerzeményének, a Still c. kompozíciónak a klipje, amit mi is bemutatunk.

 

 

 

 

Jellegzetes gitárjátéka üdítő személyiségének és zúzós rock-sztár egyéniségének érdekes keveréke, és feltehetően ez állította őt reflektorfénybe. Továbbra is együtt dolgozik neves sztárokkal és producerekkel, de mellette saját szóló karrierjét is szeretné építeni. A Rockerverb MKIII Combo 50, amit színpadon használ, tökéletesen illik stílusához és csillogó, fényes gitárhangjához. „Amikor először játszottam Rockerverb-en ledöbbentem hangjának mély dimenzióitól. A megszólalása dinamikus, keresztül szól a zenekaron, de mégis van benne valamiféle melegség. Az Orange segítségével megtalálom azt az egyedi, saját hangzást, amit keresek. Ráadásul szeretem a világos színeket, így az Orange színe, már csak hab a tortán”– nyilatkozta Simone.

 

Ez pedig Francesca Simone és az Orange Rockerverb MKIII Combo 50 videója:

 

 

 

 

További információk az Orange weboldalán: https://orangeamps.com/artist/francesca-simone/