zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Technika
Hat tűzrőlpattant menyecske tavaly ilyenkor összeállt, hogy kipróbálják magukat együtt, ezzel keresve a kérdést, milyen is a nő a pult mögött. más-e, különlegesebb-e, mint a férfi dj.

SheFirePlakat_final.jpg

 

 

 

Erre a kérdésre csakis a közönség adhatja meg a választ, és erre nem is lehetne jobb alkalom, mint június 29-én a Lighta', a She Fire 1. születésnapi bulija a Corvintetőn. Mindezen túl közülük hármójuk is szülinaposak, így sokszorosan különleges június utolsó péntekének éjszakája.

Mindegyik hölgy az underground ismert dj-je: Kebab, Zosha a dubstep, Mira, Cheeky a breakbeat, house, tech, míg Ren és Dsh a drumandbass vonalat képviseli. A többség már gyerekkora óta zenével foglalkozik és közel tíz éve áll a pult mögött. Többen felléptek külföldön, és a hazai partyélet rendszeresen foglalkoztatott figurái. A She Fire kooperációnak köszönhetően egymás zenei világát is egyre inkább megismerték, és még jó barátok is lettek.

A lányok főként bakelitről játszanak, zenei ízlésük kifinomult, keverési technikájuk precíz, és az sem mellékes, hogy mellbedobás nélkül is dögösek és vagányak. Az est fényét emeli még MC Tina (Ro) vendégszereplése, aki olyan nevek mellett énekelhetett már, mint Storm, Klute, Shy FX vagy mondjuk Paul Arnold, ezen túl saját bandája van és számos projektben vesz részt.

A hölgyek mindenkit szeretettel várnak, aki szeretné egy kicsit más megvilágításban eltölteni a szokásos péntek esték egyikét, és ünnepeljétek velük együtt a She Fire első szülinapját!
Virágokat és az italokat szeretettel fogadják a pultban.

Időpont: 2012. június 29. 22.00
Helyszín: Corvintető (VIII. Blaha Lujza tér 1-2., bejárat a Somogyi Béka utca felől)
Jegyár: 300,- Ft


Line-up:
Kebab (dubstep)
Zosha (dubstep)
Mira (tech house, breakbeat)
Miss Cheeky (breakbeat, techno)
DJ Ren (jungle, drum and bass)
DSH (drum and bass, neurofunk)
hosted by MC Tina (Anonim TM, RO)

Facebook: https://www.facebook.com/SheFireOfficial
http://corvinteto.hu/
Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/385761501471071/