zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Technika
Az új album első klipje, a Brian Bress által rendezett “Invisible” már megtekinthető a duó weblapján

A Pet Shop Boys befejezte “Elysium” című új albumát, melyet szeptemberben jelentet meg a Parlophone. Az új album első klipje, a Brian Bress által rendezett “Invisible” már megtekinthető a duó weblapján

 

edp4505-003-CF.jpg

 

A Pet Shop Boys nemrégiben tért vissza Angliába Los Angeles-ből, ahol legújabb stúdiólemezüket, az “Elysium”-ot rögzítették. A duó mellett az anyag társproducere a fiatal amerikai Andrew Dawson volt, aki korábban a Kanye West albumon nyújtott munkájáért 3 Grammy-díjat vihetett haza.

Az “Invisible” single július elejétől lesz hallható a rádiókban, addig is a hozzá készült klippel együtt online élvezhetjük a www.petshopboys.co.uk, vagy a www.vevo.com oldalakon. A videót a Los Angeles-i neves művész/filmrendező, Brian Bress készítette.
Az “Elysium” dalait Neil Tennant és Chris Lowe Los Angelesben 3 hónap leforgása alatt vette fel.

Andrew Dawson nemrégiben ezt nyilatkozta a közös munkáról: “Izgalmas volt számomra együtt dolgozni a Pet Shop Boys tagjaival – a zenei karrierjük egyszerűen lenyűgöző. Mindkettőjüknek fantasztikus ötletei vannak, és egészen biztosan tanultam tőlük néhány trükköt a felvételek rögzítése során.”

“Szerettük volna ezt a lemez egy más környezetben elkészíteni. Annak ellenére, hogy gyakran járunk Los Angeles-be, sosem készítettünk még ott albumot. A helyszín és a közös munka Andrew Dawson-nal lehetővé tette, hogy egy igazán friss hangzású lemezt hozzunk össze.” – mesélték a Pet Shop Boys tagjai.

Mint a legtöbb szerzeményben az “Elysium”-on, az “Invisible”-ben is Oren, Maxine és Julie Waters háttérvokálozik, akik zenei karrierje a The Jackson Five-tól Adele-ig ível, valamint az énekes/szövegíró James Fauntleroy. ( - )

www.petshopboys.co.uk