zenesz_logo.png



A Warwick basszusgitárok nem tartoznak az olcsó hangszerek közé, de a minőségük valóban kiemelkedő. Ezúttal az új 2018-as modellekből mutatunk be néhányat.

 

idolmaker burgundy red_700x.jpg

 

Idolmaker - Bugundy Red Transparent High Polish

 

 

 

A különleges fazonú Framus Idolmaker gitárok basszus megfelelői 2018-ban a Warwick basszus sorozatában is megjelennek. Az új Warwick Idolmaker basszusokat a cég Custom Shop Masterbuilt részlege készíti, kézzel és teljes egészében Németországban, de a Pro Series Teambuilt sorozatban is gyártanak négy- és öthúros Idolmaker modelleket elérhetőbb áron, és ezek is Németországban készülnek.

 

 

idolmaker pro series_700x.jpg

 

Idolmaker Pro Series Teambuilt Solid Black Satin

 

 

A legfőbb jellemzője ezeknek a gyönyörű mesterdaraboknak a domborított mahagóni test, a csavarozott wenge nyak és wenge fogólap a bundos változatnál – a fretless verzió tigriscsíkos ébenfa fogólapot kapott – valamint az MEC vintage humbucker hangszedők, és az aktív Warwick elektronika. Az Idolmaker Custom Shop Masterbuilt tetőlapja áttetsző, magasfényű, burgundi vörös színben pompázik, míg a tetőlap szélein és a hátoldalán selyemfényű Nirvana Black fényezést kapott.

 

 

Bővebben: http://www.warwickbass.com/en/Warwick---Products--Instruments--Customshop---Masterbuilt--Basic-Bass-Models--Idolmaker--Idolmaker--4-string--Pictures.html

 

 

 

 

 

streamer stage I_700x.jpg

 

 

Idén a Streamer Stage I is megjelenik a Custom Shop Masterbuilt Limited Edition sorozatban. A Warwick Streamer Stage I LTD 2018 is négy- vagy öthúros verzióban lesz elérhető, bundos, vagy bund nélküli kivitelben. A mocsári kőris testre gyönyörű 1” vastagságú, válogatott európai csomós kőris tető került. A testen átmenő nyakú konstrukciójú gitárra passzív Aguilar DC-D2 pickupokat és aktív Aguilar OBP elektronikát szereltek.

 

További részletek: https://shop.warwick.de/en/Instruments/E+-+Basses/Warwick+Masterbuilt/Streamer+ST+I+LTD+2018

 

 

 

 

 

streamer  LX LTD_700x.jpg

 

 

2018-ban a Pro Series Teambuilt Limited Edition sorozatban a Németországban gyártott Warwick Streamer LX LTD 2018 képviseli az újdonságot. Ez a hangszer is mocsári kőris testtel és válogatott európai csomós kőris tetővel büszkélkedhet, a csavarozott nyak anyaga wenge. Négy- vagy öthúros változatban lesz kapható, bundos, vagy bund nélküli kivitelben, Aguilar DC-D2 hangszedőkkel és aktív Aguilar OBP elektronikával.

 

További részletek: https://shop.warwick.de/en/Instruments/E+-+Basses/Warwick+Teambuilt/GPS+Streamer+LX+Ltd+2018

 

 

 

 

 

rockbass corvette taranis_700x.jpg

 

 

A Kínában gyártott Warwick RockBass Corvette Taranis extra hosszú 35 inches menzúrával rendelkezik. A négyhúros modell teste kőrisből készül, a csavarozott nyak anyaga juharfa, wenge fogólappal. A gitár aktív EMG DC35 Soapbar hangszedőket kapott, aktív elektronikával. Ezek a modellek áttetsző selyemfényű Nirvana Black színben kaphatók.

 

Bővebben: https://shop.warwick.de/en/Instruments/E+-+Basses/Warwick+RockBass/RB+Corvette/RB+Corvette+Taranis/Warwick+RockBass+Corvette+Taranis,+4-String,+BEAD+Tuning+-+Nirvana+Black+Transparent+Satin

 

 

 

 

rockbass corvette infinity_700.jpg

 

 

A Warwick RockBass Infinity 2018 is négy- és öthúros kivitelben is készül, szintén bundozott és fretless változatban. A csavarozott nyakú konstrukció teste vörös égerfából, a nyaka háromrétegű juharfából készült, a fogólap anyaga a bundozott változatnál wenge, míg a fretlessnél tigriscsíkos ébenfa. A két hangszedő MEC J és MEC MM, amiből a humbucker egy plusz kapcsoló segítségével sorba, vagy párhuzamosan köthető, illetve tekercsleválasztással single-coil-ként is használható.

 

Bővebben: http://www.warwickbass.com/en/Warwick---Products--Instruments--RockBass--Infinity--Infinity-New-2018--4-string--Pictures.html

 

 

 

 

hibrid_700x.jpg

 

 

A Warwick Alien Bass akusztikus basszus sorozat, is kibővül. A Warwick RockBass Alien Deluxe Thinline Hybrid is kapható lesz négy- és öthúros, bundozott és fretless kivitelben. Ezen a hangszeren a Shadow Nanomagnetic fogólap-hangszedő és a húrláb alatt elhelyezett piezo rendszer együttesen biztosítja a természetes akusztikus hangzást. A megszokott cutaway fazonú gitáron a hanglyukat aszimmetrikusan helyezték el, ami nemcsak érdekes megjelenést, hanem melegebb hangzást is eredményez.

 

Ezt a gitárt bal- és jobbkezes változatban is gyártják, és csak selyemfényű Natural Transparent színben lesz kapható.

 

Bővebben: https://shop.warwick.de/en/Instruments/Acoustic+Basses/Warwick+RockBass+Alien+Deluxe+Hybrid+Thinline,+4-String+-+Natural+Transparent+High+Polish