zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Technika
Jeles évfordulót ünnepel a német Warwick – Framus cég 2017-ben.

 

 

Ahogy az év vége közeledik, a Framus és a Warwick cégnél egyre inkább az elmúlt évre és a cég történetére koncentrálnak. 2017 különleges év volt a német cég számára, minthogy egyszerre ünneplik a Warwick fennállásának 35. és Framus megalapításának 70. évfordulóját.

 

Az fenti videóban megismerhetjük a cég történetét, hangszereket, és zenészeket, akik oly sok álmot valóra váltottak. Interjút láthatunk Hans Peter Wilferrel a cég igazgatójával és feleségével Florence Wilferrel, akik beavatnak minket a Warwick és a Framus küzdelmes múltjába, sikereibe és terveibe.

 

Láthatjuk, ahogy a Warwick és Framus neves művészei Adam Clayton (U2), Mark King (Level 42) Stuart Hamm, Regi Wooten, Ralphe Armstrong, Rex Brown (Panteras), valamint Victor Wooten és Steve Bailey – hogy csak egy pár nevet említsünk – videó üzenetben kívánnak boldog évfordulót és további nagyszerű hangszereket a Warwicknak. Victor Wooten és Steve Bailey „komoly” produkcióval készültek, (40:32) amit mindenképpen érdemes megnézni, de gitárosok legtöbbje valamit mutat hangszeréből és játékából.

 

Mi is gratulálunk Warwick családnak – mert ők így nevezik a céget és a zenészeket – további sikereket és remek hangszereket kívánunk nekik és a zenészeknek.

 

 

Borító fotó: Streamer Stage I #17-3570  áttetsző magasfényű türkizkék
http://warwick.de/en/Warwick-.html