zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Technika
Az új B410C 4x10 basszushangfal a klasszikus Acoustic hangzást idézi, némi modern fűszerezéssel, igazi profik számára.

 

Nov17_LNU_AcousticAmps_AcousticB410C_WEB.jpg

 

 

A ’60-as és ’70-es évek klasszikus fesztiváljaitól egészen a mai nagyteljesítményű basszuscuccokig vezető hosszú evolúciós úton az Acoustic erősítőket mindig a professzionális hangzásra törekedő zenészek keresték és használták. Most az Acoustic Amplification visszahozza a legendás hangzást az új B410C basszusládával.

 

A 4x10”-os konfiguráció már kiállta az idők próbáját, basszerosok generációinak volt a kedvence. A négy, egyedi tervezésű hagyományos ferrit mágneses hangszóróval szerelt Acoustic B410C basszushangfal 400 Watt terhelést vállal, és szállítja az áhított meleg, lágy basszus soundot, az ütős mélyek és határozott közepek tökéletes kombinációjával. A védelemmel ellátott és lekapcsolható magassugárzóval felszerelt B410C a basszus hangok teljes spektrumát közvetíti artikuláltan, konkrétan és hitelesen.

 

 

ACOUSTIC-B410C-550x.jpg

 

Ha a hátsó panelen elhelyezett SpeakON-rendszerű hangfal bemenetet használjuk, akkor a két 6,3 mm-es jack aljzat kimenetként funkcionál, lehetővé téve még két további hangfal csatlakoztatását. Amennyiben nem a SpeakON bemenetet használjuk, bármelyik 6,3 mm-es jack aljzat bemenetként szolgál. Ilyenkor a szabad jack aljzat alkalmas további hangfal csatlakoztatására.

 

A B410C masszív, rétegelt falemezből készült turné-biztos kivitelben, előre néző basszusreflex nyílással a több mély hang érdekében, de a klasszikus Acoustic hangzás mellett cél volt a súly és a térfogat optimalizálása is. A hangfalat mindkét oldalán ellátták rugós fogantyúkkal, az alján pedig görgők fogadására alkalmas hüvelyekkel.

 

Technikai adatok


Hangszórók: 4 x 10” egyedi ferritmágneses
Magassugárzó: piezo, lekapcsolható
Terhelhetőség: 400 W RMS
Frekvencia átvitel: 40 Hz – 16 kHz
Maximális hangnyomás: 130 dB
Impedancia: 8 Ohm
Méretek: 61,1 x 41 x 68,5 cm
Súly: 29 kg

 

A B410C basszus hangfal várható ára 300 USD.