zenesz_logo.png



A legnépszerűbb, Mac platformra készült audió interfészek már PC-vel is használhatók!

 

Windows announcement 700x.jpg

 

 

 

Az Apogee örömmel jelenti be, hogy a legutolsó generációjú ONE, Duet és Quartet USB audio interfészeik immár Windows 10-zel is használhatók. Azok a felhasználók, akik most vásárolják meg ezeknek az eszközöknek a legfrissebb változatát, regisztráció után le fogják tudni tölteni a Windows 10 kompatibilis szoftver telepítőjét az Apogee weboldaláról. Akik korábban vásároltak ilyen eszközöket, szintén hozzáférnek majd a letöltéshez. A szoftver 2017. novembere folyamán lesz elérhető.

 

 

 

Apogee Quartet with Windows_700x.jpg

 

Az új, Windows-hoz alkalmas szoftver telepítője a hardverek firmware frissítését is tartalmazza, egyedi Apogee ASIO audio drivert, és az Apogee Maestro alkalmazás PC kompatibilis változatát, amivel az interfész beállításait tudjuk kezelni, valamint az alacsony latency-t tudjuk figyelni. Mindazok a funkciók, melyek jelenleg a Mac és iOS felhasználók számára rendelkezésre állnak, elérhetők lesznek Windows 10 felhasználók számára is, vagyis ugyanaz az interfész használható lesz Mac, PC, vagy iOS környezetben egyaránt.

 

 

Apgoee Quartet Maestro Windows_700.jpg

 

 

Az Apogee ONE, Duet és Quartet interfészei már-már ipari sztenderdnek számítanak a Mac platformon történő professzionális felvételek készítése terén. Számtalan profi művész használja ezeket az eszközöket, melyekkel slágerlistás dalokat is rögzítettek az elmúlt évtizedben. Ezek az eszközök indították el az otthoni és a hordozható stúdiók forradalmát, mert egyszerű megoldásokat kínáltak a zenekészítőknek a hagyományos stúdiók falain kívül történő, kompromisszum mentes felvételek készítéséhez. Most az Apogee legnépszerűbb audió interfészeinek díjnyertes hangminősége már a Windows 10-et használó zenekészítőknek is rendelkezésére áll.

 

A ONE, Duet és Quartet új Windows 10 kompatibilis szoftver telepítője várhatóan 2017 novembere során lesz elérhető az Apogee weboldalán.

 

Az Apogee hazai és európai forgalmazója a Sound Service.