zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Technika
A Yamaha YSV104 SILENT hegedűjében ugyanazt a fejlett technológiát alkalmazza, mint népszerű SILENT gitárjaiban.

 

14733_1_700.jpg

 

 

Az új Yamaha YSV104 SILENT hegedűt is a Yamaha szabadalmazott SRT (Studio Response Technology) előerősítőjével és hangszedőivel gyártják, melyek hihetetlenül természetes akusztikus hangzást nyújtanak akár fejhallgatóval, akár a vonalkimeneten keresztül.

 

Az SRT által vezérelt rendszer még rezonáns test nélkül is hihetetlenül természetes akusztikus hangzást nyújt, és hitelesen reprodukálja a hegedű test rezonanciáját. Az YSV104 kiváló választás minden zenésznek, aki csendben akar gyakorolni egy akusztikus hangzású hegedűvel.

 

 

main-2-tablet_700x.jpg

 

 

Az első SILENT hegedű a YAMAHA SRT rendszerével


Bár az YSV104 tömör testű hangszer, ami nem úgy rezonál, mint egy akusztikus hegedű, az SRT által vezérelt rendszer hitelesen reprodukálja az akusztikus hegedű hangjának gazdagságát és tonális sokszínűségét. A bal és jobb csatorna hangerejének, a frekvencia átvitelnek és a delay-nek gondos optimalizálása következtében a hegedűs játék közben valósághű akusztikus hangzást és rezonanciát hallhat fejhallgatóján keresztül.

 

 

YSV104_controlbox_z 700.jpg

 

 

 

YSV104_controlbox_z_0001_ 700x.jpg

 

 

 

Az akusztikus forma megkönnyíti a hangszerek váltását


A húrláb, a húrtartó, a nyak és a hangszer más részeinek kialakítása ugyanolyan, mint egy akusztikus hegedűn. A SILENT hegedű alakját úgy tervezték, hogy sztenderd húrlábhoz és húrtartóhoz használatos álltámasz kerülhessen a hangszerre, és ez nagyban megkönnyíti az átállást akusztikus hegedűről SILENT hegedűre, és fordítva is. A helyes vonó- és kéztartás kezdőknek is könnyen elsajátítható és ez szilárd alapot adhat, amelyre a későbbiekben építeni lehet.

 

 

Egyéb jellemzők:


Súly: 490 g

Juharfa húrláb beépített pickuppal

Sztenderd válltámasz

Fekete, piros és barna színekben kapható

Két fajta zengető: hall és room

AUX bemenet külső audio jelhez

 

További információk: Yamaha