zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Technika
A legendás amerikai bassgitáros Andy Irvine júniusban egy három napos bemutató-sorozaton vesz részt néhány hazai városban, hogy népszerüsítse a Warwick egyik legsikeresebb bassus combo-ját a BC20 -as típust.

Andy Irine Warwick 700x400.jpg

 

Andy Irvine a legjobb amerikai bassusgitárosok egyike, aki 1969 április 9 -én született Rochesterben ( New York), és akit a Bass Player magazin szerint, nemzetközileg a legjobban ismert zenészek között tartanak számon. Irvine különböző zenekarokban játszott, többek között a Beastalk, and Clang-ban Floridában, a californiai One to One-ban, tagja volt a Coloradoban működő Jelly Roll Bakers and Huge-nak a Giant People-nek, végül saját zenekart alapított Andy Irvie group néven.

Pályafutása során együtt játszott GG Allin, Eden Brent, Pee Wee Ellis, Eddie Turner, John Wesley és Lucky Petersonnal. A Warwick művészeként 2009-ben kedett tevékenykedni, és egyre jobb szakmai reputációkat kap az amerikai szaksajtótól, amel egyik cikkében "soloing sensation" szavakkal illeti. A szenzációs szólista Andy Irvine 2010-ben ismét interjúval szerepel a Bass Player hasábjain, mind ezt  megelőzően 2009-ben szólóalbumot készít Soul Cap cimmel.

 

andy-i-clinic-hungary-600x300.jpg

 

Andy Irvine bemutatóit a fenti időpontokban lehet megtekinteni, bővebb információkért forduljatok a Rockfort hangszerbolthoz, vagy tájékozódjatok a www.rockforth.hu weboldalon.

 

( - )