zenesz_logo.png



A TC Electronic két kompakt pedállal bővítette mini sorozatát, ezek a HyperGravity Mini Compressor és a Mimiq Mini Doubler.

 

tc-hypergravity-mimiq-mini.jpg

 

 

 

 

Ezt a dinamikus duót érdemes komolyan venni, és egy kis helyet szorítani nekik a pedálboardon, mert ezek az apró pedálok ugyanazt a nagyszerű hangzást produkálják, mint nagyobb testvéreik, és használatukkal nem kell kompromisszumot kötnünk a hangzás minősége és a pedálboardon rendelkezésre álló hely között.

 

 

 

 

HyperGravity Mini kompresszor


A HyperGravity Mini kompresszor a világ legkisebb többsávos kompresszora. A pedál az MD3 kompressziós algoritmusra épül, ami a TC System 6000-ben is megtalálható, de hagyományos kompresszált hangzások is elérhetők a TC TonePrint alkalmazáson keresztül. A kompresszor pedálokról ismert Attack, Sustain és Level gombokkal a hang szintcsökkentésének idejét, lecsengését és kimeneti szintjét szabályozhatjuk.

 

Főbb jellemzők:

Stúdióminőségű többsávos kompresszor
Ultra kompakt kivitel
TonePrint kompatibilis
9 V/100 mA adapterrel üzemel

 

 

 

 



Mimiq Mini Doubler

 

A Mimiq Mini Doubler ugyanazt a remek, élő duplázott gitárhangot tudja, mint nagyobb testvére a Mimiq Doubler. A TC Electronic szabadalmazott duplázó algoritmusa stúdió minőségű hangzást eredményez ebben az elképesztően apró méretű pedálban. A Tightness szabályzóval a „másik gitáros” hangjának vastagságát állíthatjuk, az Effect potival a duplázott hang mennyiségét keverhetjük, a Dry gombbal pedig a „saját” gitárhangunk szintjét szabályozhatjuk.

 

 

Főbb jellemzők:

A világ legkisebb gitár duplázó pedálja
Mintha még egy gitáros játszana velünk
A riffeket és szólókat sokkal vastagabbá, erőteljesebbé teszi
9 V/100 mA adapterrel üzemel

 

 

Mindkét pedál true bypass működésű, mindkét pedál várható kiskereskedelmi ára 99 Euro lesz, és május folyamán lesznek kaphatók.

 

További információk: https://www.tcelectronic.com/