zenesz_logo.png



Kirk Hammett Dark Blood Signature torzító pedálja a 2016. novemberi megjelenése óta rendkívüli népszerűségnek örvend. Most elkészült 100 db Candy Apple Red pedál kizárólagosan az európai piac számára.

image.jpg

 

 

Azt gondolhatnánk, hogy a világ egyik legismertebb zenekarának a gitárosa, Kirk Hammett, aki filmet forgat, fesztiválokon lép fel és új albumot készít, már nem nagyon tud időt szakítani arra, hogy újabb kihívásokat keressen. Tévedés, a Metallica gitárosa a tavalyi év februárjában egy régi barátjával, David Karonnal megalapította a KHDK Electronics effekt pedál gyártó céget, hogy egy kicsit felrázza ezt az iparágat. (Ezek az ő szavai…)

 

Azóta hírt adtunk a KHDK sorozat első négy pedáljáról a No.1 Overdrive, No.2 Clean Boost, Ghoul Screamer, Scuzz Box modellekről, majd tavaly ősszel az eddigi legütősebb modellről, a Dark Bloodról. Most újabb hírünk van…

 

 

 

khdk_2.jpg

 

 

Kirk Hammett Dark Blood Signature torzító pedálja a 2016. novemberi piaci megjelenése óta a KHDK termékpaletta Hot Seller-jei, vagyis legkelendőbb modelljei közé tartozik. Ezen siker maximalizálására elkészült 100 db Candy Apple Red pedál kizárólagosan az európai piac számára. Nem elég, hogy ez a szín kimondottan jól áll a pedálnak – az európai forgalmazók megkérték Kirköt, hogy minden pedálhoz egy második aljzat lemezt lásson el saját kezűleg szignójával, amit minden piros Dark Blood pedálhoz megkap a vásárló.

 

 

 

index_450x.jpg

 

 

 

Az Amerikában kézzel gyártott Kirk Hammett Dark Blood Signature torzító egy tisztán beállított erősítőnek is jól artikulált, sötétebb tónusú karaktert ad, és jó barátságban van bármilyen erősítővel, vagy modellező cuccal. A magas gain tartalékoknak és az agresszív dinamikának köszönhetően ez a pedál alap cucc minden gain imádó zenésznek, tökéletes a tenyérrel tompított riffekhez, és a sírva üvöltő szólókhoz egyaránt.

 

A szigorúan limitált KHDK Dark Blood Candy Apple Red hamarosan idehaza is kapható lesz, figyeljétek a KHDK termékeket forgalmazó hangszerboltokat, – ilyen pl. a Mezzoforte Hangszeráruház – mert összesen 100 darab ilyen pedál készül.

 

A KHDK hazai és európai forgalmazója a SoundService.