zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Technika
Az új 240 wattos gitárerősítő fej egyedi beépített sztereó hangszóró rendszert tartalmaz, így önmagában alkalmas gyakorlásra, és hangfalhoz csatlakoztatva színpadi használatra is.

 

spider-v-head-cab-sir-shoot_700.jpg

 

 

 

A 2017-es kaliforniai téli NAMM Show-n debütált Line 6 Spider V család legújabb tagja, a Spider® V 240HC gitárerősítő fej. Ez az első erősítőfej a világon, melyben beépített szélessávú sztereó hangrendszer üzemel, lehetővé téve, hogy 50 wattos „kombó” gyakorlóerősítőként használjuk a fejet. Amikor a Spider V 240HC erősítőt egy Spider 412-es ládához kötjük, 240 wattos sztereó fej-láda összeállításban élvezhetjük a szélessávú sztereó hangzást, ami mindenféle koncertszínpadon megállja a helyét. Mint a Spider V sorozat minden egyes tagját, ezt az erősítőt is széleskörű erősítő, hangfal és effekt modell gyűjteménnyel látták el, és ebben a modellben is megtalálható a Relay® G10 wireless vevőegység.

 

 

 SpiderV240HC_3qtr_left_white_700.jpg

 

 

 

A fejbe épített két erősítős, egyedi sztereó hangszórórendszer – 2 db 4 inches hangszóró, valamint 2 magassugárzó, összesen 50 W – rendkívül rugalmas használatot tesz lehetővé. Ha egy 4x12-es ládával használjuk és vége a koncertnek, vagy a próbának, egyszerűen kihúzzuk a fejből a hangfal csatlakozót, és hazavisszük az erősítőt, ahol önmagában felvevő interfészként, gyakorló erősítőként, vagy akár akusztikus gitár erősítőként használhatjuk. Az otthon kikevert hangzásokat, hangszíneket, magunkkal vihetjük próbára, vagy koncertre, vagy a szélessávú sztereó hangrendszeren keresztül zenét is hallgathatunk. A Spider V az első erősítőfej, amit beépített wireless vevővel láttak el. Ha beszerzünk hozzá egy Relay G10T adó egységet, máris élvezhetjük a kábelnélküli élet szabadságát a színpadon.

 

A Spider V 240HC-ben több mint 200 továbbfejlesztett erősítő, hangfal és effekt modell van segítségünkre, hogy végtelen számú csodálatos gitárhangszínt hozzunk létre. A profi gitárosok által készített 128 preset legendás albumokon és dalokban hallható gitárhangzásokra épül. Az egyszerű, de intuitív kezelőfelülettel könnyedén kialakíthatjuk a számunkra legszimpatikusabb hangzásokat.

 

 

 

SpiderV240HC_back_white_700.jpg

 

 

A Spider V fejet olyan extra kepeségekkel is felruházták, melyek gyakorlásnál és színpadon is nagy segítséget jelentenek. Ilyen a fedélzeti hangológép, és metronóm, de profi dobosokkal felvett dob loopok gyűjteménye is rendelkezésünkre áll. A hátsó panelen elhelyezett sztereó vonalkimenet, USB port, iPhone / iPad csatlakozó, AUX bemenet, földleválasztó kapcsoló, a 4 Ohmos mono, vagy 8 Ohmos sztereó hangfalkimenet mind-mind olyan extra, ami még értékesebbé, és sokoldalúbbá teszi ezt a különleges erősítőt.

 

 

spider-v-box-art-home-studio_700.jpg

 

 

Az erősítőfej és a V 412 hangfal 2017 márciusától kapható.Javasolt kiskereskedelmi árak:
Spider V 240HC – 546 EUR
Spider V 412 hangfal – 457 EUR

További információk: Line6