zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Technika
A Yamaha a 2017-es Musikmesse-n ismét a Portalhaus épületében állít ki, ahol a Yamaha termékek mellett a Bösendorfer, a Line 6 és Steinberg márkák is részei lesznek a kibővített bemutatónak.

 

Musikmesse Yamaha 700.jpg

 

 

A zenészek és a hangszeripar iránt érdeklődő szakma ismét felfedezheti a Yamaha kiterjedt termék portfólióját az előttünk álló 2017-es Musikmesse-n. A híres hangszergyártó immár második alkalommal foglalhatja el a Portalhaus teljes épületét a Frankfurti Vásár és Kiállítási Központban, hogy méltó körülmények között mutassa be a Yamaha hangszereit és a Yamaha márkákat, a Bösendorfert, a Line 6-et és a Steinberget. A bemutató helyszíne a Kiállítási Központ nyugati bejáratánál lesz, és területe meghaladja az 1000 négyzetmétert.

 

„A Yamaha és a Musikmesse együtt olyan sikertörténet, ami több mint három évtizedre nyúlik vissza, és rendkívüli vonzerőt jelent a látogatók minden célcsoportja számára”, – mondja Stephan Kurzawski, a Messe Frankfurt Exhibition GmbH első alelnöke. A Portalhaus épületébe költözéssel új szintre emeltük kapcsolatunkat, és rendkívül boldogok vagyunk, hogy a hangszer szektor kulcsszereplője újra bemutatja egyedülállóan színes termék palettáját az elkövetkezendő Musikmesse-n is.

 

„Nagy örömmel foglaltuk el új helyszínünket a Portalhaus épületében a 2016-os vásáron. Az épület lenyűgöző architektúrája optimális környezetet biztosít termékeink bemutatásához”, – nyilatkozta Thomas Schöpe, a Yamaha Music Europe GmbH elnöke.  „A Frankfurti Zenei Vásáron nem csak a kereskedőket és disztribútorokat, de a zene iránt érdeklő vásárlókat is el tudjuk érni. A Yamaha zenészei különleges zenei élményről is gondoskodnak a kiállítás alatt sorra kerülő programjainkon.”

 

A Musikmesse a Frankfurti Vásár és Kiállítási Központ nyugati szektorában kerül megrendezésre, 2017. április 5. és 8. között. Ebből három nap egybeesik a Prolight + Sound nemzetközi kiállítással és vásárral, ami április 4. és 7. között zajlik.

 

További információk: www.musikmesse.com