zenesz_logo.png



A Hughes & Kettner bemutatta a GrandMeister Deluxe 40 fejet, a világ legokosabb csöves gitárerősítőjét!

 

GM40Deluxe_Front_700.jpg

 

 

A Hughes & Kettner úttörő megoldásokat hozó GrandMeister 36 erősítője evolúciós fejlődésének újabb szakaszába lépett, megjelent a GrandMeister Deluxe 40. Az új modell a teljesen csöves analóg hangzást olyan intelligens jellemzőkkel ötvözi, melyek eredménye a legtökéletesebb, legsokoldalúbb, legokosabb, teljesen analóg csöves fej, ami valaha készült.

 

A cég Deluxe Tone technológiájának köszönhetően a GrandMeister Deluxe 40 hangzása gitáros füllel élményszámba megy. A Deluxe Tone új áramköreit a Hughes & Kettner R&D csapata fejlesztette ki, és olyan hangszín formáló megoldásokat is alkalmazott, melyeket a többszörös díjnyertes TriAmp Mark 3 erősítő inspirált.

 

A Deluxe fej négy csatornája – CLEAN, CRUNCH, LEAD, ULTRA – a tiszta meleg gitárhangtól a klasszikus crunch-os hangzáson keresztül a zúzós high-gain megszólalásig mindent tud. A GrandMeister Deluxe 40 technológiailag rendkívül fejlett működési koncepciója lehetővé teszi, hogy mindezen hangzásokban rejlő értékeket maximálisan kihasználhassuk. Minden potméter- és kapcsolóállást elmenthetünk, majd egyetlen gombnyomással előhívhatunk a 128 memóriahely valamelyikéről. A stúdió minőségű fedélzeti effektek is tárolódnak, csakúgy, mint a Gain és EQ értékek.

 

 

hughes-kettner-grandmeister-deluxe-700.jpg

 

 

 

GrandMeister Deluxe 40-ben a standard Hughes & Kettner erősítőkből már korábbról ismert technológiai újítások is megtalálhatók. Az erősítőt felszerelték Red Box AE hangfal emulációs DI kimenettel - ami autentikusan modellezi egy 4x12-es láda hangzását különböző terekben - teljesítményt szabályzó Power Soak kapcsolóval, és a cég egyedi Tube Safety Control technológiájával, ami a csövek állapotát ellenőrzi.

 

 

 

GrandMeister Deluxe 40 - back 700.jpg

 

 

Nagyításért klikk a képre!

 

 

 

Ráadásul ingyenesen megkapjuk hozzá a GM40 REMOTE alkalmazást, amivel iPaden figyelemmel kísérhetjük és szabályozhatjuk az erősítő beállításait, valamint biztonsági mentést készíthetünk, vagy megoszthatjuk kedvenc hangszíneinket.

 

Rüdiger Forse, a Hughes & Kettner vezető termékmenedzsere így vélekedik az új fejről: „A GrandMeister Deluxe 40 a ma ismert csöves erősítőknek egy újabb evolúciós állomása, és új gitáros generációk számára egyszerűsíti le a játékot rockszínpadokon, otthoni gyakorlásnál, vagy stúdiókban.  Ez a rengeteg csodálatos gitárhangszín és új képesség először van egyszerre jelen egy erősítőfejben, az iPad-hez használható ingyenes alkalmazás pedig minden gitáros számára megkönnyíti, hogy megtalálja álmai hangzását.”

 

 

Specifikáció

 

Csatornák: Clean, Crunch, Lead, Ultra
Teljesítmény: 40 W és 20, 5, 1 W teljesítmény szabályzó kapcsolóval
Végcsövek: 4 x EL84
Előerősítő csövek: 3 x 12AX7
Tube Safety Control: van
Effekt loop: soros, kapcsolható
Zengető: digitális rugós reverb
Effektek: delay, kórus, flanger, phaser, tremoló
MIDI: In, Out/Thru
Red Box: RED BOX AE – környezet emulációval
Speciális jellemzők: Deluxe Tone technológia, teljesítmény szabályzás, zajzár
Hangfal kimenet: 1 x 8-16 Ω
Méretek: 445 x 170 x 150 mm
Súly: 7,7 kg
Tartozék: puhatok
Opcionális tartozék: FSM-432 MK III lábkapcsoló
Ár: 1 188 EUR

 

 

 

 

 

További információk: Hughes & Kettner