zenesz_logo.png



A 2016-os Frankfurti Zenei Vásárt kihagyta a világ gitárgyártásában igen csak élen járó Ibanez. Szerintünk jó hír, hogy az Ibanez jelezte, 2017-ben ismét ott lesz a Musikmesse-n.

 

musikmesse_Ibanez_700.jpg

 

 

Foto: Pietro Sutera

 

 

Az Ibanez visszatérésének oka elsősorban a kiállítás új, Brandworld koncepciója, ami egyszerre kínál előremutató prezentációs lehetőségeket a kiállítóknak, és közvetlenebb, személyesebb zenei tapasztalatokat a látogatóknak. A Brandworld koncepció lényege, hogy sztár zenészek és magas színvonalú workshopok segítségével kívánják a márkákat, gyártókat bemutatni és testközelbe hozni a látogatók számára. Ez tulajdonképpen már az idei Musikmesse-n elkezdődött, mégpedig a 'Drum Camp' eseményeivel, melyeknek logikus folytatása az új koncepció.

 

A kiállítás szervezőivel folytatott tárgyalások után az Ibanez bejelentette részvételét a 2017-es Show-n. Ez azt jelenti, hogy a gitárgyártás egyik legjelesebb képviselője egy év kihagyás után ismét kiállít a vezető márkáknak fenntartott terület gitár szekciójában.

 

 

 

facebook_event 700.jpg

 

 

 

„Az Ibanez számára nagyon fontos hogy van Európában egy magas színvonalú zenei vásár. A Musikmesse új Brandworld koncepciója meggyőzött minket arról, hogy ismét érdemes részt vennünk ezen az eseményen. Nagyon várjuk, hogy az Ibanez művészei bemutatkozzanak az érdeklődő közönségnek.” – mondta Hannes Auerochs, az Ibanez márkamenedzsere. „ A zenészek számára az is fontos, hogy megosszák tapasztalataikat és tudásukat kollégáikkal is, és megvitathassák a hangszerükkel kapcsolatos technikai kérdéseket más zenészekkel. A Musikmesse-n ez lehetséges lesz, az esemény ideális alkalom lesz arra, hogy a zenészek is találkozzanak, és eszmét cserélhessenek egymással. Az Ibanez folyamatos támogatásáról biztosítja a Musikmesse gitáros közösségét, és örömmel várja egy év távollét után a visszatérést.”

 

Ennyit az udvarias nyilatkozatokról, mi magunk részéről tényleg örülünk, hogy az Ibanez ismét ott lesz Frankfurtban, a 2017. április 5-8-ig megrendezésre kerüli Frankfurti Zenei Vásáron.

 

További információk: www.musikmesse.com