zenesz_logo.png



A Line 6 bemutatta speciális erősítő- és hangszórórendszerrel felszerelt nagyteljesítményű sztereó gitárkombóját

 

maxresdefault_700.jpg

 

Megvan az oka, hogy a gitárosok kedvelik a kombó erősítőket: kis méret, erőteljes hang, hordozhatóság és könnyű kezelhetőség. Azonban elég gyakori jelenség, hogy az átlag kombó  hangja nem egyformán kiegyenlített minden hangerő szinten. A Firehawk 1500 megoldja ezt a problémát hatalmas, 1500 W-os teljesítményével és egyedi, szélessávú sztereó hangszórórendszerével, ami kiegyenlített hangzást produkál bármilyen hangerőnél, élőben, bármilyen színpadon.

 

file_r17500.jpg

 

Az új Line 6 kombóval a gitárosok hozzájutnak a Line 6 legnagyobb HD/XT erősítő, hangfal és effekt gyűjteményéhez is: 200 gitárerősítő és effekt modellből választhatunk, és ha ez még nem lenne elég, ott van még a 128 fedélzeti preset, melyeket professzionális gitárosok készítettek. Minthogy az erősítőt Bluetooth képességgel is felruházták, a Firehawk Remote alkalmazás segítségével az erősítő modelleket és gyári preseteket modern, grafikus felületen kezelhetjük, szerkeszthetjük. A Bluetooth kapcsolat lehetővé teszi, hogy táblagépről, vagy okostelefonról kísérő sávot küldjünk az erősítőre. A hátsó panelen elhelyezett számos ki- és bemenet még sokoldalúbbá teszi a Line 6 kombót.

1500 W teljesítményével a Firehawk 1500 elegendő hangerőt produkál ahhoz, hogy bármilyen színpadon megállja a helyét, ugyanakkor képes arra is, hogy kisebb koncerthelyszíneken is hozza a high-gain hangzást. A Firehawk 1500 egyaránt gyönyörűen szól mind elektromos, mind akusztikus gitárral.

 

245917_700.jpg

 

A kombót szélessávú, egyenes átvitelű, hat hangszórós erősítőrendszerrel szerelték fel. A mélyhangokat egy 12 inches mélyhangszóró nyomja, a közép és magas hangokért két 5,5 inches koaxiális hangszóró felelős, és mindezek tetején még ott csücsül egy 1 inches nyomókamrás magassugárzó is. A hátul zárt ládát az előlapon elhelyezett két basszusreflex nyílás teszi akusztikusan tökéletessé. Ez a konfiguráció pontosan visszaadja a modellezett, sztereó, monó, vagy wet/dry/wet (effektezett bal/száraz/effektezett jobb) hangképet. További előnye a rendszernek a szélesebb lesugárzási szög, ami lényegesen nagyobb, mint egy átlagos kombó esetében, vagyis a koncerthelyszínen jó eséllyel mindenki ugyanazt a hangképet hallhatja.

 

line6-firehawk700.jpg

 

A preseteket kezelhetjük a felső panelen elhelyezett szabályzó gomb és LCD kijelző segítségével, vagy az opcionálisan megvásárolható FBVTM 3 kontrollerrel is. A nagyméretű hangerőszabályzó gombbal a gitár, és az erősítőhöz csatlakoztatott lejátszó hangerejét egyaránt tudjuk állítani.

A 128 fedélzeti preset és a felhőben elérhető korlátlan mennyiségű hangszín birtokában a gitárosok a hangszín variációk elképesztően széles tárházát kapják. Az iOS és Android platformon működő Firehawk Remote alkalmazás gyors és intuitív grafikus felületén a gitárosok táblagép, vagy okostelefon segítségével módosíthatják az effektek paramétereit, az effektlánc részleteit és más egyéb jellemzőket.

 

file_r700.jpg

 

Specifikáció

Frekvencia átvitel: 50Hz- 20kHz
Maximális hangnyomás: 132 dB SPL @ 1m
Lesugárzási szög vízszintes: 90°
Lesugárzási szög függőleges: 60°
Magassugárzó: 1 x 1” tölcséres nyomókamrás magassugárzó
Közép és magassugárzó: 2 x 5,5” koaxiális hangszóró
Mélysugárzó: 1 x 12” mélyhangszóró
Magas frekvenciás erősítő: AB osztályú, 153 W (csúcs) és 80 W (folyamatos) teljesítmény, @1% THD (RMS)
Közép- és magas frekvenciás sztereó erősítő: D osztályú, 2 x 153W (csúcs), 2x80W folyamatos teljesítmény @1% THD (RMS)
Mélyfrekvenciás erősítő: D osztályú, 1200W (csúcs), 440W (folyamatos) teljesítmény @1% THD (RMS)
Monitor bemenet (0- +20dB): XLR/ 6,3 mm kombó, szimmetrikus – 20 k ohm – 13dBu
Effekt küldés: 1/4" jack - 680 ohm/2.74 k ohm (vonal/pedál) - 6dBu (pedál mód), 19dBu (vonal)
Effekt visszatérő: 1/4"  jack – 10k ohm – 7dBu
Gitár bemenet: 6,3 mm jack, 1m ohm – 12dBu
Main kimenet: 2 x szimmetrikus XLR, 680 ohm – 6dBu
Fejhallgató kimenet: 6,3 mm jack – 47.5 ohm – 6dBu
MIDI In/Out: 5 pólusú
Digitális bemenet: Ethercon (Variax)
FBVTM 3 pedál csatlakozó: RJ 45
USB-B port
Tápfeszültség: 100-240VAC, 50/60 Hz
Hangfal: 15-32 mm-es rétegelt lemezből készült, merevítéssel, basszusreflex nyílással
Méretek:  661,5 x 288 x 505mm (hosszúság x mélység x magasság)
Súly: 28,95 kg

 

 

Firehawk Remote alkalmazás:

A felhőben korlátlan számú preset készíthető, tárolható és megnyitható
A felhő alapú könyvtárakban hangszínek ezrei közül válogathatunk
Erősítő paramétereinek szabályzása
A hangszínek a Twitteren és a Facebookon megoszthatók
Az alkalmazás futtaható  iPhone® 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s, iPhone 4, iPad® (3. és 4. generáció), iPad 2, iPad mini és iPod touch® (5. generáció) és Android v4.2-es vagy újabb készülékeken.