zenesz_logo.png



Az Adam Hall csoporthoz tartozó LD Systems® újabb díjaknak örülhet, melyeket a CURV 500® hordozható array rendszere nyert el.

 

1331bb4043464d12c3025f4c89bd9205.jpg

 

A közelmúltban tettünk közzé egy ismertetést az LD Systems CURV 500 hordozható array rendszerének CURV 500 AVS W változatáról, amely a német tervezők 2016-os díját már elnyerte. Most az Adam Hall csoporthoz tartozó LD Systems® újabb díjaknak örülhet, melyeket a CURV 500® hordozható array rendszere nyert el: megkapta a 2016-os Integrated Systems Europe BEST of SHOW díját, valamint elnyerte a Music Super NAMM 2016 Award-ot is.

 

BEST of SHOW

Az idén Amsterdamban megrendezett Integrated Systems Europe (ISE) kiállításon és vásáron a NewBay Media által szervezett BEST of SHOW programban a CURV 500® sorozat győzedelmeskedett a leginnovatívabb hangsugárzók kategóriájában. A szakavatott zsűri kiemelkedő és innovatív termékeket keresett, és élőben, működés közben vizsgálta az LD Systems® rendszert, ami végül megkapta a BEST of SHOW 16 díjat.

 

Super NAMM Award

Az LD Systems® CURV 500® a Pro Sound News magazin és a ProSoundNetwork.com szerkesztőségének csapatára is nagy hatással volt. Olyannyira, hogy a téli NAMM Show-n (Anaheim, California) az LD Systems® CURV 500® sorozatnak ítélték a Super NAMM Award 2016 díjat. A díj odaítélése a következő szempontok alapján történt: hangminőség, felszereltség, sokoldalúság, megbízhatóság, kezelhetőség, és teljesítmény.

 

LD_Systems_Curv 500_New Awards 600.jpg

 

A CURV 500® rendszerről

A sokoldalúság csak egy a számos előnyös tulajdonság közül, amit az ultra-kompakt CURV 500® array rendszerről említhetünk. Három különböző összeállításban, hordozható, vagy fix telepítésű rendszerként lehet alkalmazni, és ez az, ami igazán univerzálissá teszi az LD Systems termékeit. Leginkább pehelykönnyű kivitelével és széles, nagy távolságú lesugárzási képességeivel jellemezhetnénk a CURV 500-at. Amikor az első, igazán hordozható rendszert tervezték, az LD Systems® nagyon nagy hangsúlyt fektetett a hangminőségre. A cég által kifejlesztett WaveAhead® technológia a nagyfelbontást, az erőteljes megszólalást és a remek arányokat szolgálja.

 

ldCurve500_450x.jpg

 

A CURV 500 teljes mértékben testreszabható, köszönhetően a legfeljebb 4 darab egymáshoz csatlakoztatható egyforma alumínium házas szatellit hangsugárzónak, amelyek SmartLink® plug and play adapterekkel rendelkeznek. A mindössze 12x12 cm-es array elemeket 1 darab 4 inches és 3 darab 1 inches hangszóróval szerelték fel.

 

LD-Systems-CURV-500-SAT-BAG-700.jpg

 

Az elülső légréses, 10 inches mélyhangszóróval ellátott mélynyomó tartalmazza a CURV 500 D-osztályú erősítőjét, amely limiterrel, rövidzár, túlmelegedés és túláram elleni védelemmel rendelkezik, valamint a 16 presetes digitális effektprocesszort alkalmazó, Bluetooth technológiát felvonultató négycsatornás keverőt.

Az egy master és egy slave aktív mélynyomót és 8 szatellit hangsugárzót tartalmazó CURV 500 PS dupla készlet 920 W teljesítményű és 134 dB hangnyomású, és a hangfalakon kívül két SmartLink™ adaptert, két hangfaltartó rudat, valamint két hangfalkábelt tartalmaz.

 

 

További részletek és specifikáció az LD Systems® hazai forgalmazójának, az Elimexnek oldalán találhatók.